Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ΑΙΣΧΟΣ! Χωρίς Κυρά Τασία, Μπαλαούρα, Βρούτση, Βαρεμένο το προεδρείο! Οι νέοι αντιπρόεδροι της Βουλής – Πόσες ψήφους έλαβαν

Βουλής

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο μεγάλος νικητής για την εκλογή των αντιπροέδρων της Βουλής. Συγκέντρωσε 290 ψήφους σε σύνολο 295 ψηφισάντων και πήρε μόλις 5 παρών. Τον Νικήτα Κακλαμάνη ψήφισε ψήφισε το σύνολο των βουλευτών της αντιπολίτευσης... 

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου έλαβε 212 ψήφους και 83 παρών.

Ο τρίτος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας συγκέντρωσε 273 ψήφους και μόλις 22 παρών.
Πολλές ψήφους έλαβε και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Βίτσας που συγκέντρωσε 282 ψήφους και μόλις 13 παρών.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το Κίνημα Αλλαγής συγκέντρωσε 214 ψήφους και 81 παρών.
Ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ πήρε 273 και 22 παρών.
Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσε ο υποψήφιος από την ελληνική λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο Απόστολος Αβδελάς πήρε 180 ψήφους και 114 παρών.
Η Σοφία Σακοράφα από το ΜέΡΑ25 έλαβε 243 και 52 παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου