Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Εικόνες χάους στο Πολυτεχνείο: Καταστροφές από αντιεξουσιαστές

Εικόνες χάους στο Πολυτεχνείο: Καταστροφές από αντιεξουσιαστές
Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης καταγράφονται στο εσωτερικό του κτιρίου Γκίνη στο Πολυτεχνείο καθώς όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του STAR, οι τοίχοι είναι βαμμένοι μαύροι με το σήμα της αναρχίας, ενώ οι χώροι είναι ρημαγμένοι με ακαθαρσίες από το πέρασμα των αντιεξουσιαστών.

Σημειώνεται πως το κτίριο Γκίνη που τελούσε χρόνια υπό κατάληψη, ήταν αποθηκευτικό χώρος πολεμοφοδίων για τις βραδιές των επεισοδίων, όπως επίσης και χώρος για την κατασκευή μολότοφ.Στο χώρο βρίσκει κανείς στρώματα ακόμα και αγνώστους να κοιμούνται στο πάτωμα.
«Όποτε θέλουν σπάνε, ότι θέλουν κάνουν. Το κτίριο αυτό το έχουν καταστρέψει. Κοιτάξτε με τι κλειδώνουν τις πόρτες οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο για να μην εισβάλουν μέσα οι αντιεξουσιαστές» αναφέρει υπάλληλος του Πανεπιστημίου.
«Οι φύλακες εδώ παλεύουν είναι ήρωες», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου