Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της ΝΔ στα Πετράλωνα - «Δεν θα μείνει κανείς ζωντανός» απείλησαν

Στο κτίριο προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Επίθεση με μπογιές εξαπέλυσε, γύρω στις 19:30, ομάδα επτά ατόμων εναντίον της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στα Πετράλωνα, επί της οδού Τριών Ιεαρχών 65 - 67.

Επτά μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι χρησιμοποίησαν αρχικά  πυροσβεστήρα και στη συνέχεια πέταξαν μπογιές προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο.

Εξαπέλυσαν και σοβαρές λεπτικές απειλές: «Θα σας σκοτώσουμε, δεν θα μείνει κανείς ζωντανός», δήλωσε στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Τη στιγμή της επίθεσης βρίσκονταν στο κτίριο 10 άνθρωποι, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχη ενέργεια εναντίον της συγκεκριμένης Τοπικής Οργάνωσης. Πριν από δύο, περίπου, εβδομάδες καταγράφηκε η προηγούμενη επίθεση.

Η εικόνα του κτιρίου, που σχηματίστηκε μετά το συμβάν, μαρτυρά διάλυση.

Στην Τοπική βρίσκεται η Ασφάλεια η οποία διερευνά το περιστατικό.

IMG_20190724_201236

IMG_20190724_195653

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου