Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Ο ιδεολογικός ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ Κυμπουρόπουλος καμαρώνει που ψήφισε Παπαδημούλη

Πως να μην καμαρώνει για τους ΣΥΡΙΖαίους... στην αρχή τον διόρισαν σαν ΠΑΣΟΚος που ήταν σε ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ θέση και μετά αφού έλεγε τις ηλιθιότητες ότι δεν θέλει τα προνόμια του ανάπηρου ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ, τον έκαναν και Ευρωβουλευτή με τον ντόρο με τον Πολάκη, ο οποίος Πολάκης παίζει να ήταν η μόνη φορά στα 4,5 χρόνια που είχε δίκιο, αλλά η γραμμή ΝΔ ήταν να στηρίξει τον ιδεολογικό χυλό που βγήκε, χωρίς να πεί ποιες είναι οι ιδεολογικές θέσεις του...

BTW να θυμίσω τι κράξιμο κάναμε όταν έβγαινε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Γλέζος και έλεγε εγώ δεν μπαίνω σε αεροπλάνο και θα πηγαίνω με αυτοκίνητο στις Βρυξέλλες...

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει ο γελοίος και υποκριτικός καθωσπρεπισμός που λέει ότι οι ανάπηροι μπορούν να κάνουν τα πάντα... Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούν. Και δεν μπορούν όχι λόγω του ότι δεν τους παρέχονται οι συνθήκες αλλά λόγω του ότι δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν κάποια πράγματα όπως δεν μπορούν να τα κάνουν και οι αρτιμελείς! Δηλ. Εγώ που είμαι άσχετος από μπάσκετ πρέπει να κατηγορώ το γαμ@μένο κράτος που βάζει τις μπασκέτες στα 3,5 μέτρα και να απαιτήσω να μπαίνουν στα 2 μέτρα για να μπορώ να καρφώνω. Αφού δεν ξέρω μπάσκετ! Πως να το κάνουμε τώρα; ΌΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ... έτσι και οι ανάπηροι δεν μπορούν να τα κάνουν όλα και σίγουρα η δουλειά του Ευρωβουλευτή απαιτεί αντοχές με τα συνεχή πήγαινε-ελα, τις συνεδριάσεις σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο αλλά και τις συνεχείς συναντήσεις με φορείς και πολίτες... Αυτά για αυτόν που τα ζώα έβγαλαν πρώτο μόνο και μόνο επειδή του την είπε ο Πολάκης.

Δείτε και την ανάρτηση Κυμπουρόπουλου στο Twitter στην οποία αναφέρει ότι οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και καλά ψήφισαν κατά βούληση, ενώ λέει εμμέσως ότι ψήφισε Παπαδημούλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου