Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Τριτοκοσμικές εικόνες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Γιάφκα ανομίας και απαξίωσης. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τριτοκοσμικές εικόνες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Άνδρο ανομίας και απαξίωσης
Τοίχοι γραμμένοι με συνθήματα αναρχικών και γκράφιτι, σπασμένα μάρμαρα, σπασμένα τζάμια και πόρτες, διαλυμένα παράθυρα και μουτζουρωμέμενοι τοίχοι. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα
Εικόνες ντροπής από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ύστερα από δεκαετίες ανομίας υπό την ομπρέλα του ασύλου....
Εικόνες απαξίωσης και αδιαφορίας που δεν τιμούν την πολιτεία και τις πρυτανικές αρχές.  Τοίχοι γραμμένοι με συνθήματα αναρχικών και γκράφιτι, σπασμένα μάρμαρα, σπασμένα τζάμια και πόρτες, διαλυμένα παράθυρα και μουτζουρωμένοι τοίχοι συνθέτουν το σκηνικό στο Πολυτεχνείο.  Πίσω από την πύλη του Πολυτεχνείου είναι εμφανή τα σημάδια από φωτιές και χημικά, όπως και περιμετρικά του κτιρίου, όπου υπάρχουν ακόμη υπολείμματα από βόμβες μολότοφ. Να υπενθυμίσουμε ότι εντός του κτιρίου στεγαζόταν η κατάληψη Γκίνη, ενώ ο ίδιος χώρος λειτουργούσε ταυτόχρονα και ως ορμητήριο επιθέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου