Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Ρομά πυρπόλησαν 25 αυτοκίνητα στην Περαία – Δήμαρχος: «Να τους διώξουν – Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους»…


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 25 αυτοκίνητα έκαψαν Ρομά στην στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις των κατοίκων αλλά και του Δημάρχου για την χαοτική κατάσταση που επικρατεί.Πιο αναλυτικά, μήνυση υποβάλει ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Τσαΐρια της Περαίας όπου βρίσκεται καταυλισμός των Ρομά.
Οπως καταγγέλλει, κατά το χθεσινό συμβάν περισσότερα από 25 αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα.
Ωστόσο, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για τακτική των Ρομά στην περιοχή, οι οποίοι καίνε τα οχήματα, αφού πρώτα τα έχουν «γδύσει» ώστε να επωφεληθούν οικονομικά από την πώλησή τους.
«Δεν συμμαζεύεται με τίποτα η κατάσταση. Είναι κακοποιά στοιχεία. Σύμφωνα με αυτοψία που διενεργήσαμε, έχουν αυξηθεί το τελευταίο δίμηνο.
»Στην πλειοψηφία τους είναι κλεμμένα αυτοκίνητα, τα οποία «γδύνουν» για ανταλλακτικά. Οι συμπολίτες μας κλαίνε τις περιουσίες τους.
Η εικόνα αυτή δεν τιμά την περιοχή της Θεσσαλονίκης» δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Τσαμασλής.
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του δήμου Θερμαϊκού θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα.
«Πρέπει ο εισαγγελέας σε συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και την εξουσιοδότηση του δήμου να δώσουν εντολή στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και να τους αποβάλουν με εξώδικο από την περιοχή» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου