Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Το φωτορεπορτάζ από την συνάντηση Μακρόν-Μητσοτάκη στα Ηλύσια Πεδία

Αποτέλεσμα εικόνας για Το φωτορεπορτάζ από την συνάντηση Μακρόν-Μητσοτάκη στα Ηλύσια Πεδία
ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ. Ιδιαίτερα θερμό ήταν το κλίμα στην συνάντηση του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με τον Ελληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δύο άνδρες που γνωρίζονταν από παλιά είχαν εγκάρδιες συνομιλίες μακριά από τα μικρόφωνα όταν ο Μακρόν ξεναγούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Ηλύσια Πεδία....
Θερμό ήταν το κλίμα και ανάμεσα στις συζύγους των δύο ηγετών με την Μπριζίτ Μακρόν να υποδέχεται με θερμή χειραψία την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – αν και λόγω ενός τραυματισμού από πτώση στο δεξί της χέρι χαιρέτησε τη σύζυγό του Έλληνα πρωθυπουργού με το αριστερό χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου