Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Aλλοδαποί πολιορκούσαν τον σταθμό Λαρίσης - Συμπλοκές με πολίτες (φωτό,)

Aλλοδαποί πολιορκούν τον σταθμό Λαρίσης - Συμπλοκές με πολίτες (upd, φωτό, βίντεο)
Αγανακτισμένοι πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί στον Σταθμό Λαρίσης που ήθελαν να ταξιδέψουν αλλά δεν μπορούσαν ήρθαν στα χέρια με τους αλλοδαπούς.  Στο σημείο κατέφθασε αστυνομική δύναμη.  Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις 3 ωρών των αρχών με τους αλλοδαπούς, η κατάσταση εκτονώθηκε. Οι αλλοδαποί...
απομακρύνθηκαν και επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία που τους μετέφεραν στη Μαλακάσα.   Δεκάδες αλλοδαποί πολιορκούν εδώ και λίγη ώρα τον Σταθμό Λαρίσης διακόπτοντας την κυκλοφορία δρομολογίων του προαστιακού.  Πολλοί από τους αλλοδαπούς έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου και εμποδίσουν τους πολίτες να επιβιβαστούν.  Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα ελεγκτές είχαν αναγκάσει τους 100 αλλοδαπούς να κατέβουν από τον συρμό που είχαν επιβιβαστεί επειδή δεν διέθεταν εισιτήρια.  Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ενώ έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από τον Σταθμό Λαρίσης από 3.30 περίπου το μεσημέρι χθές Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε πως "ακινητοποιημένος στον Σταθμό Λαρίσης παραμένει ο συρμός του Προαστιακού που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα - Χαλκίδα καθώς εμποδίζεται η αναχώρησή του από περίπου 50 αλλοδαπούς. 



Right now in Larissa station in Athens
Police to : go out you are illegal!
Refugees have to leave train .
همین الان رفتار پلیس با های داخل قطار به سمت کمپ مالاگاسا: گم شو بیرون شما غیرقانونی هستی!
با باتوم و خشونت پناهنده ها را از قطار بیرون کردند.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου