Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η ποιότητα αυτών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπω την αντιπολίτευση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνομαι για την ποιότητα του 31,5% που τον ψήφισαν. Του Αθαν. Καμηλάρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ποιότητα αυτών που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑΒλέπω και την αυταπάτη που έχουν οι υπόλοιποι ότι με μια καλή διακυβέρνηση της ΝΔ πολλοί από αυτούς θα πεισθούν να ψηφίσουν αλλιώς στις επόμενες εκλογές! Θα θυμίσω στους παλαιότερους και θα ενημερώσω τους νεώτερους με ποιους έχουμε να κάνουμε…
– Έχουμε να κάνουμε με αυτούς που φώναζαν «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και το κατάπιαν αμάσητο όταν πήραν την εξουσία!
– Με αυτούς που πήγαιναν κατά χιλιάδες έξω από τα Δικαστήρια, για να στηρίξουν έναν απατεώνα Υπουργό (Αθανασόπουλο) που βάφτισε Ελληνικό το Γιουγκοσλαβικό καλαμπόκι προκειμένου να πάρει τις επιδοτήσεις για τους κομματικούς συνεταιρισμούς που είχε φτιάξει!
– Με αυτούς που δέχτηκαν να διπλομετρούν στρέμματα και ζώα προκειμένου να εξαπατούν την Ε.Ε. για τις επιδοτήσεις!
– Με αυτούς που δέχτηκαν να χαρακτηριστούν ανάπηροι και τυφλοί, οδηγώντας ταξί και παίζοντας ποδόσφαιρο!
– Με αυτούς που πήραν αντιστασιακές συντάξεις, έχοντας δει Γερμανό μόνο στο σινεμά!
– Με αυτούς που εκθείαζαν τον απατεώνα Κοσκωτά σαν το νέο μοντέλο της επιχειρηματικότητας!
– Με αυτούς που χειροκροτούσαν πρακτικές Κουτσόγιωργα και Αυριανής προκειμένου να βρίσκονται στην εξουσία!
– Με αυτούς που δεν δίστασαν να αλλάξουν στρατόπεδο σε μία νύχτα, προκειμένου να μην χάσουν το βόλεμα και το εύκολο κέδρος!
– Είναι αυτοί που μας αποκαλούσαν Γερμανοτσολιάδες και δουλικούς και μετά εφάρμοσαν το σκληρότερο μνημόνιο, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
‘Οσοι πιστεύετε ότι αυτοί θα δούν την καλή διακυβέρνηση της ΝΔ και θα πεισθούν να την ψηφίσουν, είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΈΝΟΙ !
Ο εθελοτυφλισμός είναι το πρώτο πράγμα που έχει σαν άμυνα ο βολεψάκιας!
Μόνο εάν εμείς, με όσες διαφωνίες και εάν έχουμε, στηρίξουμε την κυβέρνηση, θα μπορέσουμε να έχουμε ελπίδες για δεύτερη τετραετία!
Θα είναι πολύ αργά όταν συνειδητοποιήσουμε ότι η μάχη δεν είναι απλά ταξική ή ιδεολογική, αλλά μάχη της λογικής ενάντια στην παράνοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου