Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Εξαθλιωμένοι και εξουθενωμένοι οι Έλληνες αστυνομικοί! Χιλιάδες τα ρεπό που τους οφείλουν ,καταγγέλλει η Ένωσή τους

1
Την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για να χορηγηθούν τα ρεπό που οφείλονται στους αστυνομικούς-μέλη της, τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό) στα αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης αυξάνονται συνεχώς... φτάνοντας σε «δυσθεώρητα» μεγέθη, αφού «προσεγγίζουν σε αριθμό τις 8.000». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι χωρίς παρέμβαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και με βάση τις υφιστάμενες συνθήκες δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης.  Το θέμα των ρεπό ήταν μεταξύ αυτών που έθεσε το προεδρείο της Ε.Α.Υ.ΘΕΣ. στη συνάντηση που είχε με τον νέο διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μπουλούμπαση. Οι συνδικαλιστές της Ένωσης επισήμαναν στον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. και μια σειρά από άλλα υπηρεσιακά ζητήματα, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις γι’ αυτά, ενώ ζήτησαν την παρέμβασή του, ώστε να βρεθούν μόνιμες λύσεις, διαφορετικά -όπως προμηνύουν- «θα προχωρήσουμε σε πιο δραστικά μέσα για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.ΘΕΣ., ανάμεσα στις προτάσεις που διατύπωσαν είναι ο επανακαθορισμός των φυλασσόμενων στόχων και η διακοπή των μη απαραίτητων, η αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού κάθε βαθμού βάσει του καθηκοντολογίου και των εσωτερικών διαταγών, αλλά και όσων έχουν τεθεί σε υπηρεσία γραφείου, καθώς και η μείωση των μέτρων τάξης σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου