Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Η ΜΕΓΑΛΗ πίκρα του θρύλου της Βουλιαγμένης για τον γιο του! Γιατί ο Πάρις απαρνήθηκε το «Κασιδόκωστας» και έγινε… «Λάτσης»

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο θρυλικός «Σερίφης της Βουλιαγμένης» Γρηγόρης Κασιδόκωστας. Ήταν 27 Αυγούστου του 2011 όταν ο μέχρι τότε πανίσχυρος δήμαρχος Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κασιδόκωστας, έμπαινε εσπευσμένα στο Ερρίκος Ντυνάν με βαρύ εγκεφαλικό και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Έχασε τη μιλιά του…

Μετά από καιρό νοσηλείας και θεραπειών αποκατάστασης, ο ζωντανός θρύλος της Βουλιαγμένης κατάφερε μετά από μια μεγάλη δοκιμασία να βγει νικητής… Το εγκεφαλικό δεν ήταν ένα. Ακολούθησαν σύμφωνα με πληροφορίες και κάποια πιο μικρά που όλα μαζί και παρά τις υπερπροσπάθειες των γιατρών είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα, στα 77 του χρόνια, να στερείται τη μιλιά του…
Όπως μας είπε άνθρωπος του πολύ στενού του περιβάλλοντος με τον οποίο είχαμε επικοινωνία: «Του έχει στοιχίσει πολύ του Γρηγόρη όλο αυτό. Στεναχωριέται, μαραζώνει… Ξέρεις τι είναι για έναν υπερδραστήριο άνθρωπο σαν κι αυτόν να φτάνει σε αυτή την κατάσταση; Να μην μπορεί να μιλήσει; Εντάξει, μετακινείται μέσα στο σπίτι και πολύ σπάνια έξω με κάποια δυσκολία, αλλά αυτός δεν είναι ο Κασιδόκωστας…».
Στην καθημερινότητά του έχει δίπλα του τη σύζυγό του και τα παιδιά του που δεν τον αφήνουν να κάνει βήμα μόνος του. Περνά τις μέρες του επικοινωνώντας όπως μπορεί με την οικογένειά του αλλά η θλίψη είναι πάντα χαραγμένη στο πρόσωπό του γι΄ αυτό που του συνέβη. Περπατάει όσο αντέχει και κολυμπάει στην πισίνα της βίλας του όσο μπορεί, ενώ έχει πάρει και κάποια παραπανίσια κιλά. Ο Γολγοθάς είναι μεγάλος και για τον ίδιο και για την οικογένειά του που δεν θέλει να τον βλέπει να υποφέρει. Ωστόσο, αυτό το εγκεφαλικό που του στέρησε την ομιλία του, είναι κάτι που δυσκολεύεται να αποδεχτεί και να ξεπεράσει
Ο Κασιδόκωστας που έγινε… Λάτσης και η πίκρα του πατέρα
Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες μας, παρότι δεν μπορεί να μιλήσει, ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας εξέφρασε με τον δικό του τρόπο την πικρία του για το γεγονός ότι, ο πρωτότοκος γιος που απέκτησε με τη Μαριάννα Λάτση, ο Πάρις, τον τελευταίο καιρό «πλασάρεται» ως… Λάτσης και όχι ως Κασιδόκωστας, κάτι που τον έχει ενοχλήσει πολύ.
Για την ακρίβεια, όπως μας είπε ο ίδιος άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος: «Δεν καταλαβαίνει ποια ήταν η ανάγκη του γιου του να εστιάζει, σε επιχειρηματικό τουλάχιστον επίπεδο, στο επώνυμο «Λάτσης». Ποιος είναι ο λόγος; Τον Πάρι τον έμαθε η υφήλιος ως «Κασιδόκωστα». Ξέρουν οι πάντες ότι είναι γιος της Μαριάννας. Έχει στενοχωρηθεί πολύ ο Γρηγόρης…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου