Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Aλλοδαποί έσπασαν την πόρτα Αστυνομικού Τμήματος, επιτέθηκαν και χτύπησαν αστυνομικούς
Καταγγέλλουμε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Σύμης τις τελευταίες ημέρες, οπού οι αυξημένες μεταναστευτικές ροές δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο Αστυνομικό Τμημα όπου στοιβάζονται στο μπαλκόνι του  περισσότεροι από -150- μετανάστες-πρόσφυγες.
Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα, αλλοδαποί   διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που κρατούνται, να σπάσουν την πόρτα  του Αστυνομικού Τμήματος, να επιτεθούν και να χτυπήσουν  αστυνομικούς που εκτελούσαν βάρδια,   και να πετάξουν πάνω τους αποφάγια.
Καλούμε όλους του υπεύθυνούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποσυμφορήσουν το νησί από τους μετανάστες.
Δεν θα γινεί το μπαλκόνι και οι χώροι του Αστυνομικού Τμήματος ‘’HOTSPOT’’.
Σε αντίθετη περίπτωση  η αντίδρασή μας, θα είναι άμεση και δυναμική .-       

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                           Ο   Γεν. Γραμματέας

  ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                      ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου