Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Την αναγκαιότητα εφαρμογής της συμφωνίας των Πρεσπών... ανακάλυψε ο Βαρβιτσιώτης ενόψει συνάντησης Μητσοτάκη-Μέρκελ



Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έστειλε επιστολή στήριξης στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι δηλώνοντας την πλήρη στήριξή του στην συμφωνία των Πρεσπών την οποία η ΝΔ πολέμησε σφοδρά και είχε πει ότι θα καταργούσε.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το πρακτορείο ΜΙΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έστειλε επιστολή στήριξης στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, Μπουγιάρ Οσμάνι, για την ένταξη της γείτονος χώρας στην ΕΕ, τονιζοντας ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία των Πρεσπών.
Εδώ να θυμήσουμε στον κ. Βαρβιτσιώτη ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρός, αφότου το κόμμα του και ο ίδιος βροντοφώναζαν κατά τη συμφωνίας, αλλά δεν έχουμε παρά να επικροτήσουμε ότι τώρα που είναι κυβέρνηση... λογικεύτηκαν και παριστάνουν ότι ξέχασαν τι έλεγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου