Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Η κυβέρνηση ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να μπλοκάρει τις Πρέσπες στον ΟΗΕ

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτιέρες συνεχάρη τους Τσίπρα και Ζάεφ για την επίτευξη της "συμφωνίας" δείχνοντας ότι η επίσημη αναγνώριση του κράτους των σλάβων ως "Βόρεια Μακεδονία" έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον ΟΗΕ. Ωστόσο η αναστολή συνεδριάσεων των οργάνων του ΟΗΕ λόγω θερινής περιόδου ανέστειλε (προσωρινά) και την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκ μέρους του ΟΗΕ. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα τεθεί ως θέμα μόλις επαναλειτουργήσουν τα αρμόδια όργανα του ΟΗΕ.
Στις 7 Ιουλίου 2019 όμως άλλαξε η κυβέρνηση στην Ελλάδα και ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία. Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έλεγε ότι η "συμφωνία" δεν ακυρώνεται μονομερώς από την Ελλάδα, πλην όμως τόνιζε ότι πρόκειται για μια ΚΑΚΗ "συμφωνία" λόγω του ιστορικά και επιστημονικά ανυπόστατου προσδιορισμού ως "μακεδονικής" της γλώσσας και εθνότητας των γειτόνων.
Στο ερώτημα αν μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση για να σταματήσει την υλοποίηση της μειοδοτικής "συμφωνίας" και να υπηρετήσει την ιστορική αλήθεια η απάντηση είναι ΝΑΙ. Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να ακυρώσει την "συμφωνία", αντί να κάθεται άπραγος, ας κάνει κάτι δραστικό που θα υπηρετήσει το Ελληνικό Έθνος... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να στείλει υπόμνημα στον ΟΗΕ άμεσα, στο οποίο θα εξηγεί ΓΙΑΤΙ δεν υφίσταται "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονική" εθνότητα. Αυτό το υπόμνημα θα αποτελέσει ικανό λόγο για να μπλοκαριστεί η όλη διαδικασία, όταν θα τεθεί στα όργανα του ΟΗΕ το θέμα της αναγνώρισης του κράτους των Σκοπίων ως "Βόρεια Μακεδονία". Όσοι αγαπούν την πατρίδα και νοιάζονται για το μέλλον της ζητούν την ΑΚΥΡΩΣΗ της "συμφωνίας" και τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ του ονόματος της Μακεδονίας σε οτιδήποτε μη ελληνικό. Αν η ελληνική κυβέρνηση καταφέρει να μπλοκάρει την επίσημη αναγνώριση από το ΟΗΕ αυτό θα είναι μια μεγάλη (πρώτη) νίκη για τον Ελληνισμό κι ένα μεγάλο βήμα για την επίτευξη του επιθυμητού σκοπού.
"Ιδού η Ρόδος" κ.Πρωθυπουργέ...!

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου