Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Στο αρχείο η υπόθεση Novartis και για τον Γιάννη Στουρνάρα -Διοικητής ΤτΕ: «Μένει να αποκαλυφθούν οι άθλιοι σκευωροί»

Στο αρχείο τέθηκε με καθυστέρηση μηνών η υπόθεση της Novartis για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, από την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη που χειρίζεται πάνω από δύο χρόνια την συγκεκριμένη υπόθεση.
Η αρχειοθέτηση για τον κ. Στουρνάρα ακολούθησε προηγούμενες αρχειοθετήσεις για τους περισσότερους από τους δέκα πολιτικούς, τα ονόματα των οποίων ενεπλάκησαν από τους λεγόμενους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν από τις έρευνες που ακολούθησαν στοιχεία που θα μπορούσαν να στηρίξουν τις αρχικές έωλες μαρτυρίες τους που είχαν τόσο επικριθεί.

Στουρνάρας: Απομένει τώρα να αποκαλυφθούν οι άθλιοι σκευωροί

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας με αφορμή το γεγονός ότι μπήκε στο αρχείο η δικογραφία που αφορούσε τον ίδιο για την υπόθεση Novartis προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα έκλεισε και τυπικά, με καθυστέρηση είκοσι μηνών, μια ιταμή διαδικασία σπίλωσης και απόπειρας δολοφονίας χαρακτήρων, που ήταν νεκρόληκτη εξ υπαρχής. Απομένει τώρα στους αρμόδιους θεσμούς (Βουλή των Ελλήνων, Δικαιοσύνη) να αποκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους της άθλιας αυτής σκευωρίας, αλλά και τους συνεργούς τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου