Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Ο Κικίλιας αποσύρει το ΛΙΜΟ νέο διοικητή της 3ης ΥΠΕ για ψευδές διδακτορικό

Ούτε μύγα στο σπαθί του ανέχεται ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος προχώρησε σήμερα σε μία κίνηση υψηλού ηθικού χαρακτήρα, την οποία άλλος στη θέση του ενδέχεται να την είχε αποφύγει.
Συγκεκριμένα, στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα, το οποίο δήλωσε στο βιογραφικό, το οποίο κατέθεσε στο υπουργείο Υγείας.

Παρότι ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης – προαπαιτούμενο είναι το απολυτήριο Λυκείου – ούτε εντοπίστηκε κάποιος πλαστός τίτλος σπουδών, όπως συνέβη αρκετές φορές επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο Βασίλης Κικίλιας παύει τον Γιώργο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου διοικητή της 3ης ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Βασίλης Βενιζέλος
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου