Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Θρίλερ στην Κύπρο: Νεκρή 34χρονη κοπέλα σε τελετή σαμανισμού – Οι ρόλοι της 50χρονης Ρωσίδας και του 42χρονου «γκουρού»


Την τελευταία της πνοή σε σαμανική τελετή εξαγνισμού άφησε μια 34χρονη από τη Λετονία. Η γυναίκα συμμετείχε σε τελετή που οργάνωσε 50χρονη Ρωσίδα σε σπίτι στη Λάρνακα. Στη τελετή συμμετείχαν περίπου 40 άτομα.  Η 34χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο και....
όπως διαπιστώθηκε, είχε κάνει χρήση ναρκωτικής ουσίας, η οποία της είχε προσφερθεί σε ρόφημα κατά την τελετή. Η αστυνομία συνέλαβε την 50χρονη Ρωσίδα σε κλινική, καθώς διέρχεται τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και καταζητεί 42χρονο Κολομβιανό, ο οποίος είχε εμφανιστεί ως γκουρού του Σαμανισμού. Ο Κολομβιανός έφυγε από την Κύπρο και εναντίον του εκδόθηκε ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης.  Ο 42χρονος Κολομβιανός είχε φέρει από τη χώρα του φυτά και βότανα με τα οποία παρασκευάστηκε το ρόφημα που δόθηκε στους παρευρισκόμενους.  Όπως διαπιστώθηκε, το ρόφημα περιείχε την ουσία Διμεθυλοτρυπταμίνη, που είναι ναρκωτική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η Αστυνομία, το θύμα ενημερώθηκε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ότι θα διοργανωνόταν μια τέτοια τελετή και μετέβη στο σπίτι της Ρωσίδας μόνη της. Λίγα λεπτά μετά την κατανάλωση του ροφήματος άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι της, γι’ αυτό μετέβη σε άλλο δωμάτιο και ξάπλωσε.  Η κατάστασή της όμως χειροτέρευσε, και σε κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε από παρευρισκόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Να σημειωθεί ότι όταν οι παρευρισκόμενοι στην τελετή, μεταξύ αυτών και η 50χρονη Ρωσίδα, μετέφεραν την κοπέλα στο νοσοκομείο, αρχικά είπαν ψέματα, ότι δήθεν εντόπισαν την 34χρονη αναίσθητη στο πεζοδρόμιο. Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό της 34χρονης από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος έστειλε δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.  Τι είναι ο σαμανισμός  Ο σαμανισμός είναι ένα πολύπλοκο λατρευτικό και μαγικο-θρησκευτικό κίνημα που διαμορφώνεται γύρω από την τεχνική της έκστασης.  Θεωρείται μυστικιστική εμπειρία και δεν είναι θρησκεία ή φιλοσοφία, καθώς εμφανίζεται πριν από αυτές.  Η θεμελιώδης πίστη στον σαμανισμό είναι η επικοινωνία με τα πνεύματα. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της σαμανικής έκστασης με την αρχαιοελληνική σημασία της λέξης. Κατά τη σαμανική έκσταση το άτομο στέκει έξω από τον εαυτό του σε μια μεταβαλλόμενη κατάσταση συνείδησης. Σε αυτή την κατάσταση συνείδησης οι σαμάνοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να αποκτήσουν γνώση, καθοδήγηση και θεραπευτικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου