Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Πολιτική βόμβα από τον Γ. Λαγό! Το νέο κόµµα, το “κρυφό” σχέδιο του Μιχαλολιάκου και η «”αποστασία” – Τι συμβαίνει στην Χ.Α.?…


Τον προσεχή Νοέμβριο προγραμματίζεται να ξεκινήσει και επίσημα τη λειτουργία του ο νέος «πολιτικός φορέας», με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό.Ε χοντας επιλέξει την ονομασία «Εθνική Λαϊκή Συνείδηση» για την κίνησή του, ο  ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής θα έχει τη στήριξη τουλάχιστον άλλων...
δύο πρώην βουλευτών της οργάνωσης, οι οποίοι επίσης είναι κατηγορούμενοι στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο και τον γνωστό ως «Καιάδα», Γιώργο Γερµενή, οι οποίοι θα συµµετάσχουν στο συντονιστικό συµβούλιο του νέου φορέα, ενώ µε τον Λαγό αναµένεται να συµπράξει και ένας άλλος πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Κούζηλος. Στο συντονιστικό συµβούλιο υπάρχουν άλλα τρία παλαιότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής, αλλά και ο δικηγόρος Γιάννης Ζωγράφος, ο οποίος στη δίκη έχει εσχάτως αναλάβει την υπεράσπιση του Π. Ηλιόπουλου. Αξίζει επίσης να σηµειωθεί ότι στην ηγετική οµάδα του νέου φορέα περιλαµβάνεται και ο συνεργάτης του Κώστα Πλεύρη, ο εκδότης βιβλίων εθνικιστικού περιεχοµένου και τηλεπωλητής Αναστάσιος Συµιγδαλάς.  Το εγχείρηµα της «Εθνικής Λαϊκής Συνείδησης» έχει ήδη τη στήριξη αρκετών χαµηλόβαθµων και τοπικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, που αποχώρησαν µετά την πανωλεθρία των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Σύµφωνα µε τις πληροφορίες, στο «κόµµα Λαγού» έχουν ενταχθεί µέλη των τοπικών της οργάνωσης σε Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κοµοτηνή, Ξάνθη, αλλά και µέλη από την τοπική της Νίκαιας, από την περιοχή όπου δρούσε υπό τον Λαγό το τάγµα εφόδου που έδρασε και τη βραδιά της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.     
«Βάσει σχεδίου» 
Την ίδια στιγµή, στελέχη που αποχώρησαν από τη Χρυσή Αυγή, ακόµα και πριν από τα χαµηλά ποσοστά που κατέγραψε η οργάνωση σε ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές, βλέπουν πίσω από την απόπειρα του Λαγού να ιδρύσει πολιτικό φορέα τον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Μετά την αποτυχία της οργάνωσης να περάσει το όριο του 3% και να µπει στο Κοινοβούλιο, ο Λαγός ανακοίνωσε την αποχώρησή του, κατηγορώντας την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για «λάθος κινήσεις». Κατηγορίες για οικογενειοκρατία και λανθασµένες αποφάσεις εξαπέλυσε πριν από λίγες ηµέρες και ο Γ. Γερµενής, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, από τους εναποµείναντες οπαδούς του Μιχαλολιάκου. Ωστόσο, οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον τρόπο που λειτουργεί ο αρχηγός της οργάνωσης αναφέρουν ότι η κίνηση του Λαγού και των άλλων πρώην βουλευτών γίνεται «βάσει σχεδίου».  «Πρόκειται για ένα σχέδιο που είναι έτοιµο από το 2018. Το σχέδιο επέβαλε την αποχώρηση του Λαγού, ο οποίος θα έπαιρνε µαζί του και τα πιο σκληρά, ‘‘πεζοδροµιακά’’ µέλη της οργάνωσης», λέει στέλεχος τοπικής της Χ.Α., που αποχώρησε πριν από µερικούς µήνες. «Ως αντάλλαγµα, ο Λαγός θα έµπαινε στο ευρωψηφοδέλτιο για να εκλεγεί και να απολαµβάνει τον υψηλότερο µισθό αλλά και τον βαθµό ασυλίας των ευρωβουλευτών, όπως και συνέβη», εξηγεί συνεργάτης πρώην πολιτευτή της οργάνωσης. Βάσει των ίδιων αναφορών, µε την αποµάκρυνση των «σκληρών» από την οργάνωση, ο Ν. Μιχαλολιάκος θα προσέλθει στο εδώλιο του κατηγορουµένου για να απολογηθεί ισχυριζόµενος ότι η Χ.Α. έχει αποβάλει εκείνα τα µέλη της που δρούσαν πέραν των ορίων του Ποινικού Κώδικα. Μάλιστα, στο ίδιο πλαίσιο δεν αποκλείεται και η πλήρης διάλυση της Χρυσής Αυγής, µε τη δηµιουργία ενός νέου φορέα από τον Μιχαλολιάκο.  Και ο Λαγός και οι άλλοι βουλευτές που συµµετέχουν στην κίνηση είναι στη στενή οµάδα του Μιχαλολιάκου εδώ και δεκαετίες. ∆εν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ξαφνικά ο ‘‘αρχηγός’’ έπαψε να τους επηρεάζει», καταλήγουν τα παλαιότερα στελέχη της οργάνωσης.  
Λ. Φουντούλης: 
«∆εν θέλω καµία σχέση» Μετά την είδηση για τη δηµιουργία του νέου φορέα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Λαγός έχει έρθει σε επαφή και µε τους ευρωβουλευτές οι οποίοι είχαν εκλεγεί µε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής το 2014. Η Realnews συνοµίλησε µε τον Λάµπρο Φουντούλη, πατέρα του δολοφονηµένου µέλους της οργάνωσης, Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος διέψευσε οποιαδήποτε συµµετοχή στο «νέο µόρφωµα» όπως χαρακτήρισε την κίνηση. «∆εν θέλω πλέον καµία σχέση ούτε µε τη Χρυσή Αυγή ούτε µε τα παλιά της στελέχη. Τους ξέρω καλά και αυτούς που αποχώρησαν και δεν επιθυµώ καµία συµµετοχή στο νέο µόρφωµα. Αυτοί δεν έχουν χάσει τίποτα, ενώ εγώ έχω χάσει τα πάντα, το ίδιο µου το παιδί», δήλωσε ο πρώην ευρωβουλευτής Λ. Φουντούλης.  «Ηρθαν σε επαφή, όχι απευθείας αλλά πλαγίως, για να διερευνήσουν προθέσεις. ∆εν υπάρχει, όµως, καµία περίπτωση να υπάρξει οποιαδήποτε σύµπραξη ή στήριξη», τονίζει από την πλευρά του συνεργάτης του πρώην ευρωβουλετή Ελευθέριου Συναδινού.  Πηγή: Realnews / Του Αλέξανδρου Κόντη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου