Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: «Ο καπιταλισμός καταστρέφει τον πλανήτη» – Κλαίω…


Η παντελώς απούσα στις πυρκαγιές της Αττικής, νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε στους δρόμους για τις φωτιές του Αμαζονίου, σε ένα απόλυτο ντελίριο παπαγαλίστικου ακτιβισμού

Αποφάσισε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη, έξω από την πρεσβεία της Βραζιλίας.
Κι αν νομίζετε ότι τα συνθήματα των πανό είναι δική τους
έμπνευση, κάνετε λάθος. Μια απλή μετάφραση των πανό που κυκλοφορούν στο εξωτερικό σε συγκεντρώσεις που έχει διοργανώσει το “κλιματικό κίνημα” το οποίο φοράει μεταξωτά βρακιά στον κώλο και χέζει τον κόσμο όλο, μην πληρώνοντας φόρους, ταξιδεύοντας στα “climate summits” με ιδιωτικά τζετ κι ελικόπτερα, και τρώγοντας Kobe ribeye σε γκουρμέ εστιατόρια – την μάθατε τώρα, την μπριζόλα της ελίτ– βγάζοντας ανακοινώσεις όπως μην τρώτε άλλο κρέας, φάτε έντομα που έχουν κι αυτά πρωτεΐνες. Φορέστε ρούχα από ανακυκλωμένο (καρκινογόνο) πλαστικό, ή δεύτερο χέρι, φάτε τα ληγμένα και κόψτε τις μετακινήσεις -μόνο ποδαράτο, ποδήλατα και ΜΜΜ που έχει και wifi μέσα, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται γιατί είναι σαν κλωβός.
Αυτά πρεσβεύει το “πράσινο” κίνημα της Νέας Αριστεράς, που είναι τόσο “αριστερή” όσο κι εγώ είμαι η Μόνικα Μπελούτσι. (πιο πολύ είμαι μάλλον εγώ Μόνικα…)
Τα συνθήματα παπαγαλία: Το Περιβάλλον πάνω από τα κέρδη τους. There is no planet B. «Ο μεγαλύτερος πνεύμονας του πλανήτη, το δάσος του Αμαζονίου, καίγεται. Η κλιματική αλλαγή μετατρέπεται, πλέον, σε κλιματική κρίση. Κρίση που κυβερνήσεις και κυβερνήτες, με μπροστάρηδες τους Τραμπ και Μπολσονάρο, χλευάζουν. Ο καπιταλισμός καταστρέφει τον πλανήτη».
Ενώ στην ανακοίνωση τους για την συγκέντρωση ζήτησαν να ληφθούν άμεσα μέτρα σε διεθνές επίπεδο για τον περιορισμό της περιβαλλοντικής καταστροφής στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου.
Να διαμορφωθεί αυστηρό και υποχρεωτικό θεσμικό πλαίσιο για τη θωράκιση των δασικών εκτάσεων απέναντι σε ανθρώπινες επεμβάσεις.
Πιο Ατζέντα 21 και πεθαίνεις. Βέβαια… στις Σκουριές, όλα καλά. Στο Βόλο όπου που είχαν κάνει τόσα απανωτά αιτήματα οι Βολιώτες επί ΣΥΡΙΖΑ για τα σκουπίδια των Ιταλών που καίγονται από την ΑΓΕΤ, όλα καλά. Στην παράνομη κεραία της cosmote στο Πήλιο που ψήνει Βολιώτες και Πηλιορείτες κι έχει γεμίσει ο κόσμος με καρκίνο, και στείλαμε άπειρες καταγγελίες, όλα καλά. Στις ανεμογεννήτριες στα  Άγραφα, στην Κρήτη κι οπουδήποτε αλλού που βλάπτει κόσμο και περιβάλλον, κι ο κόσμος δεν τις θέλει όλα καλά. Στη Nestle που κλέβει το νερό από τα Γιάννενα και τώρα υπάρχει λειψυδρία, όλα καλά. Αυτή η ανάπτυξη έχει βαπτιστεί “βιώσιμη”, όπως οι καλοί παπάδες βαφτίζουν το κρέας ψάρι.

Και τώρα η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, από την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών -που δεν είναι ούτε αριστερά, ούτε δεξιά, απλά είναι αντιλαϊκή και άκρως φασιστική, επέλεξε την “κλιματική” – διάλειμμα από τους ΛΟΑΤΚΙ και τους μετανάστες. Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;
Τρεις και ο (πρώην) κουκο(υές). Όσο για “νεολαία” μερικοί… είπαμε… είμαι η Μόνικα Μπελούτσι – ό,τι δηλώσεις είσαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου