Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019

Η υποκρισία των «προοδευτικών» -και καλά- σε ΟΛΟ της το μεγαλείο-Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ


Μια ιστορία που δείχνει πολλά... Τον τελευταία χρόνια στη χώρα μας, υπάρχει μεταξύ των άλλων, μια ιδεολογική μάχη, ανάμεσα σε αυτούς που επικροτούν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και εκείνους που δεν επιθυμούν μετανάστες στην Ελλάδα. Αυτοί που επικροτούν την έλευση, τη στέγαση και τη φροντίδα λαθρομεταναστών που έρχονται από τριτοκοσμικές χώρες....

αποκαλούν όσους δεν τους θέλουν ρατσιστές, οπισθοδρομικούς κτλ, ενώ εκείνοι είναι οι…προοδευτικοί.  Δείτε λοιπόν παρακάτω μια ιστορία που δείχνει την υποκρισία των δήθεν προοδευτικών αριστερών και όχι μόνο.  Την ιστορία του αλτρουιστή Νιγηριανού που ζει, εργάζεται, και πληρώνει κανονικά φόρους στην Ελλάδα από το 1998 και δεν μπορεί να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ο άνδρας αυτός, πριν λίγες ώρες βρήκε ένα πορτοφόλι με 970€ και το παρέδωσε στην αστυνομία.  Όπως ο ίδιος λέει, δεν θέλουν να μου δώσουν την Ελληνική υπηκοότητα, αλλά μόνο όταν έρχεται η ώρα να πληρώσω φόρους με θυμούνται.  Μετά από 7 χρόνια αναμονής, η αίτησή του απορρίφθηκε το 2016, δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ.  Τι συμβαίνει την ίδια στιγμή; Εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, παράνομοι και μη, πήραν με διαδικασία εξπρές την ελληνική ιθαγένεια επί ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να μπορούν να πουν ούτε μισή λέξη στα Ελληνικά, μόνο και μόνο για να μπορούν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.  Τα λόγια είναι φτώχεια, ακούστε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο και διαδώστε την υποκρισία των «προοδευτικών» : 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου