Η συμφωνία των Πρεσπών, αυτό το έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος της ιστορίας μας και σε βάρος των γενιών που έρχονται, είναι και θα είναι για τον Ελληνισμό μια ανοικτή και επώδυνη πληγή.
Εκατομμύρια Έλληνες από άκρη σ΄ άκρη της επικράτειας αλλά και της υφηλίου ένωσαν τις φωνές τους για να εμποδίσουν, έστω και
την ύστατη στιγμή, την μεγάλη προδοσία αλλά όπως αποδείχθηκε οι αποφάσεις είχαν παρθεί.
Μια είδηση «βόμβα» που δημοσίευσε η σερβική εφημερίδα «BLIC» πριν από μερικές και αφορά οικονομική συναλλαγή κάτω από το τραπέζι σχετικά με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών μαρτυρά του λόγου το αληθές. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως είναι πολλές και ικανές να προκαλέσουν μέγα πολιτικό σεισμό στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Σύμφωνα λοιπόν, πάντα, με την εφημερίδα, διπλωματικές Αρχές των Σκοπίων διέθεσαν ή θα διαθέσουν 2.000.000 ευρώ σε Έλληνες πολιτικούς, προκειμένου να αναφέρουν στην Ε.Ε. ότι δεν έχουν τίποτα εναντίον της εισόδου του κράτους των Σκοπίων στην Ε.Ε! Και όλα αυτά λίγο καιρό πριν αρχίσουν οι προενταξιακές διαδικασίες για την είσοδο των Σκοπίων στην Ε.Ε., κάτι που απαιτεί ιδιαίτερους προσεκτικούς χειρισμούς.
Ήδη το δημοσίευμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στη Σερβία, αναπαράχθηκε από τα τοπικά Μέσα και αποδεικνύει το καλά οργανωμένο σχέδιο που είχε στηθεί στις πλάτες της Ελλάδας. Πάντως η είδηση έρχεται μετά τα πολλαπλά δημοσιεύματα ότι τον καιρό της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, για να πειστούν Σκοπιανοί πολιτικοί να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, πήραν… βαλίτσες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και από τις αναφορές του Πάνου Καμμένου για χρηματισμό από τον Σόρος.

Την περίοδο λοιπόν που ο Ζόραν Ζάεφ δήλωνε ότι καταβάλλονταν προσπάθειες για να βρεθούν οι βουλευτές «σε συνθήκες ομαλότητας» ο εταίρος της τότε ελληνικής κυβέρνησης, Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος άναψε φωτιές, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον δημοσιογράφων, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE ο οποίος μίλησε για προτάσεις 2 εκατομμυρίων, σε βουλευτές του κόμματος του ώστε να… παραχωρήσουν την ψήφο τους!
«Ποιος θα φανταζόταν ότι όποιος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές θα προφυλακίζεται και όποιος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι» έγραψε σχετικά δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια στην συζήτηση που άνοιξε στο υπουργικό συμβούλιο εκείνη την περίοδο και οδήγησε στην παραίτηση Κοτζιά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι οι βουλευτές του  Πάνου Καμμένου ψήφισαν υπέρ της επαίσχυντης συμφωνίας  επιβεβαιώνοντας πως η φήμη όχι απλά κυριαρχούσε αλλά έγινε  πράξη αποδεικνύοντας πανηγυρικά πως εξαγοράστηκαν συνειδήσεις… με την ανοχή ή την υπόγεια υπόδειξη της ηγεσίας των ΑΝΕΛ. Αυτοί που θα έριχναν την κυβέρνηση για την Μακεδονία μετατράπηκαν σε στυλοβάτες της και δούρειοι ίπποι.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι….