Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Ραγδαίες εξελίξεις με τη Novartis – Στη Βουλή διαβιβάζεται ο φάκελος για τους σκευωρούς

Απόλυτο φιάσκο με τη Novartis

Ο πανικός που επικρατεί στα κορυφαία κλιμάκια της Κουμουνδούρου μετά την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και του ΚΙΝΑΛ να δρομολογήσουν τη
σύσταση προανακριτικής επιτροπής, που θα διερευνήσει το γιγαντιαίο σκάνδαλο, που συντελέστηκε με την άθλια σκευωρία κατά κορυφαίων πολιτικών, τους οποίους ενέπλεξαν με τη Novartis διαμορφώνοντας ένα ιδιότυπο καθεστώς πολιτικής ομηρίας, αποτυπώνεται στο κρεσέντο ασυναρτησίας του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.
H Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διεξάγει εδώ και ένα μήνα έρευνα για τη σκευωρία που στήθηκε με τη Novartis.
O καυτός φάκελος, που βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας, περιλαμβάνει δύο αναφορές – φωτιά του αντεισαγγελέα κ. Αγγελή, ο οποίος καταγγέλλει πολιτικές παρεμβάσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση από υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, οι εισαγγελείς αξιοποιούν δήλωση κύκλων της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, η οποία πρώτη απ΄ όλους επιχείρησε να βάλει την κουκούλα του «Ρασπούτιν».
Οι εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους και πρόσφατη κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος δηλώνει ότι η πρώτη κατάθεσή του ήταν αποτέλεσμα πιέσεων, που είχε δεχθεί από την επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.
Με δεδομένο ότι η έρευνα της Εισαγγελίας προσκρούει σε πολιτικά πρόσωπα, αναμένεται να διαβιβαστεί σύντομα στη Βουλή, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες συγκρότησης προανακριτικής επιτροπής.
Διαβάστε περισσότερα στο «Καρφί» του Σαββατοκύριακου
Διαβάστε στο «Καρφί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου