Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Πολύνεκρη έκρηξη αερίου σε 12όροφη πολυκατοικία – “Φοβόμαστε κατάρρευση του κτιρίου…” – Σοκαριστικές εικόνες….


Τραγωδία την Παρασκευή (6.12.2019) από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία 12 ορόφων στο Πρέσοφ, στην Σλοβακία, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, από την έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι στην ανατολική Σλοβακία – γύρω στις 13:00 ώρα Ελλάδας – και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά, που έπληξε τους τέσσερις ή πέντε πάνω ορόφους του κτιρίου, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να μεταφέρουν τους κατοίκους του κτιρίου αυτού προς ένα γειτονικό σχολείο, διευκρίνισε η αστυνομία, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook.

Οι πυροσβέστες εκφράζουν φόβους για κατάρρευση του κτιρίου.
Η δήμαρχος Αντρέα Τουρτσάνοβα δήλωσε από τον τόπο της τραγωδίας ότι υπάρχουν “πολλοί τραυματίες” στη μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη στην πόλη αυτή των σχεδόν 90.000 κατοίκων τα τελευταία πενήντα χρόνια.




newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου