Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ιστορική συναίνεση: Με 288 «ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού

Βουλή - Ψήφος Ελλήνων Εξωτερικού
Με το «ναι» 288 βουλευτών, πλην εκείνων του «ΜέΡΑ 25», υπερψηφίστηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Η Βουλή των Ελλήνων υπερψήφισε, σε μια ιστορική Ολομέλεια, το βράδυ της Τετάρτης (11/12), το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του Εξωτερικού και, μάλιστα, με 288 «ναι» σε σύνολο 296 ψηφισάντων....
  Ειδικότερα, το σχετικό νομοσχέδιο υπερψήφισαν οι βουλευτές όλων των κομμάτων, πλην του «ΜέΡΑ25» καθώς -σύμφωνα με τον κ. Βαρουφάκη- «σε αυτό υπάρχει εμπάθεια και υποκρισία».  Όπως επισημαίνεται από κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα ψήφισε «ναι» και επί της αρχής και επί των άρθρων, με εξαίρεση το Άρθρο 4 για το οποίο επελέγη το «παρών», σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  Το Άρθρο 4 αφορά στον τρόπο εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των Ελλήνων του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου