Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Πακιστανοί πραγματοποιούν πορεία μίσους στο κέντρο της Αθήνας και ζητούν τον αποκεφαλισμό Έλληνα πολίτη επικαιρότητα


Το ζήσαμε και αυτό. Πορεία μίσους Πακιστανών μέσα στο κέντρο της Αθήνας.
Μέλη της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος πραγματοποίησαν πορεία προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους του κέντρου απαιτώντας το κεφάλι Έλληνα πολίτη που υποτίθεται έθιξε τον προφήτη τους πριν μερικές ημέρες έξω από το μαγαζί ενός Πακιστανού στην Ομόνοια, πριν μερικές ημέρες.

Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν το μίσος τους κατά του υποτιθέμενου δράστη ζητώντας την τιμωρία του που κατά την θρησκεία τους οφείλει να είναι αποκεφαλισμός. Η πορεία ξεκίνησε από το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και τερματίστηκε στην Βουλή.


Με λίγα λόγια άνθρωποι που ήρθαν παράνομα ζητούν να επιβάλλουν τα ήθη και τα έθιμα τους. Ζητούν το κεφάλι Έλληνα πολίτη που υπηρέτησε την πατρίδα και πληρώνει με τους φόρους του τους πολιτικούς που προωθούν τον εποικισμό. Έτσι που πάμε δεν είναι μακρυά ο καιρός που στα γκέτο της Αθήνας θα εφαρμόζεται η… Σαρία.
Εμείς να θυμίσουμε ότι την άνοιξη του 2009 επί κυβερνήσεως Καραμανλή, Πακιστανοί συνεπικουρούμενοι από αναρχικούς είχαν κάνει το κέντρο γυαλιά καρφιά πάλι για μια υποτιθέμενη βλασφημία εναντίον του Μωάμεθ.

Ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά να ζήσουμε και άλλα τέτοια σκηνικά. Πολύ σύντομα, όταν τα ΑΤΜ θα πάψουν να βγάζουν 400άρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου