Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Εξάρχεια: Αρχαίος αμφορέας και όχι ναρκωτικά βρέθηκε στο σπίτι στην Καλλιδρομίου

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα στο σπίτι - Οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για εκκένωση κατάληψης, καθώς σήμερα εκπνέει το τελεσίγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Ένας αρχαίος αμφορέας και όχι ναρκωτικά, βρέθηκε τελικά στο σπίτι επί της οδού Πλαπούτα και Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, κατά την επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών που έγινε το πρωί. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα στο σπίτι, τα οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχικές πληροφορίες μιλούσαν για εκκένωση κατάληψης, καθώς σήμερα εκπνέει το τελεσίγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στην έρευνα στο σπίτι της οδού Καλλιδρομίου μετείχαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου