Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Πυροβολισμοί έξω από το μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα. Μαφιόζοι γύφτοι κατά Γεωργιανών μπράβων

Αποτέλεσμα εικόνας για τραγουδίστρια Πάολα θεσσαλονίκη
Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται η μάχη με όπλα και σφαίρες μεταξύ Γεωργιανών και γύφτων λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (ΕΔΩ) (15/12) έξω από κλαμπ -στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη-, όπου εμφανίζεται η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα....
Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν Γεωργιανοί που ...πουλούν προστασία σε μαγαζιά ήρθαν στα χέρια με γύφτους μπράβους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.  Δύο μέρες αργότερα, περίπου 30 γύφτοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εμφανίστηκαν μπροστά από το κλαμπ και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.   Εντρομοι διερχόμενοι και θαμώνες προσπαθούσαν να καλυφθούν, ενώ οι ένοπλοι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή με μεγάλη δύναμη.  Από το σημείο των πυροβολισμών περισυνελέγησαν κάλυκες και κουκούλες, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου.  Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου