Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΜΠΑΧΑΛΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ για έλευση τζιχαντιστών στην Ελλάδα [βίντεο]
Γράφει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου
Οι «ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΕΣ» μπαχαλάκηδες αποτελούν μια θλιβερή κι ελάχιστη μειοψηφία σε μια κοινωνία η οποία στις εκλογές είπε φωναχτά ότι δεν θέλει άλλο την μπαχαλοποίηση και την ανομία...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι οι εκ των υστέρων υπερασπιστές της ανομίας και του μπάχαλου, οι οποίοι είναι ενδεδυμένοι με κοινοβουλευτικό μανδύα. Οι οποίοι -όλως παραδόξως…- κατά κύριο λόγο είναι συγκεντρωμένοι στον υπό ανακατασκευή ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεν το καταλαβαίνουν ότι το κοινωνικό ρεύμα υπέρ της νομιμότητας και της κανονικότητας πλέον είναι καθαρά πλειοψηφικό.
Δεν καταλαβαίνουν επίσης ότι με τη συμπεριφορά τους ωθούν μερίδες της κοινής γνώμης σε πραγματικά ακραίες καταστάσεις, όπως π.χ. να χαίρονται και να επικροτούν την αποκάλυψη του εσωρούχου ενός έστω μπαχαλάκια. Και δεν καταλαβαίνουν, τέλος, ότι κάνοντας τη «τρίχα τριχιά» στη βιωμένη πραγματικότητα της μεγάλης πλειονότητας των πολιτών, απλώς παθαίνουν αυτό που έπαθαν π.χ. και με τη σούπερ οικονομική πολιτική τους, η οποία αποδοκιμάστηκε παταγωδώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου