Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Όταν ο «κόκκινος Γκλέτσος» δήλωνε παραίτηση για τις Πρέσπες

otan-o-kokkinos-gkletsos-dilwne-paraitisi-gia-tis-prespes
25 Ιανουαρίου παραιτήθηκε από Δήμαρχος Στυλίδας λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών -Και τώρα εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που την ψήφισε!
Ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από καριέρα ως ηθοποιός και στην τοπική αυτοδιοίκηση, επέλεξε να μπει στην κεντρική πολιτική σκηνή μέσω του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας αποφάσισε να στηρίξει δημόσια πια τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος.

Ωστόσο, ξεχνά προφανώς την μέχρι πρόσφατα στάση του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στις 25 Ιανουαρίου 2019 ο Γκλέτσος είχε παραιτηθεί από την θέση του Δημάρχου Στυλίδας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Και τώρα απόφασισε να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που έφερε και ψήφισε αυτή την Συμφωνία!
Η παραίτηση του:

«Ο Τσίπρας κάνει μόνο για πρόεδρος 15μελούς»

Ηταν τέλη Δεκέμβρη του 2014, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος παραλίγο να έρθει στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα. Σε επίσκεψή του στο νησί και σε συνάντηση που είχε με την Αντιπεριφερειάρχη και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου τα αίματα άναψαν.
Ο επικεφαλής της «Τελείας» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα παιδάκι του δεκαπενταμελούς, με αποτέλεσμα τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων.
Ειδικότερα, στη συνάντηση με την αντιπεριφεριάρχη Νικολέτα Πανδή (ΣΥΡΙΖΑ) και τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου (ΣΥΡΙΖΑ) η συζήτηση στράφηκε στις εκλογές και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.
Γκλέτσος: Ερχεται ο Αλέξης στα πράγματα. Τι θα κάνει;
Πανδή: Ο Αλέξης είμαστε όλοι εμείς, δεν είναι μόνο ο Αλέξης, είμαστε όλοι μαζί.
Γκλέτσος: Είπε ο Αλέξης ότι αυτός που έπαιρνε 600 ευρώ θα πάρει 800…
Πανδή: 750 έχει πει…
Γκλέτσος: Εχει τάξει πράγματα και θάματα, θα τα κάνει; Και μη μου πείτε ότι τα ίδια είχε τάξει και ο Παπανδρέου (εκεί γελάνε)…Εγώ θα ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον Αλέξη ούτε ψήφο ανοχής. Με άλλο πρωθυπουργό θα έλεγα ναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του 15μελούς να πάει στο 15μελές…
Το βίντεο από την τότε επίσκεψη Γκλέτσου στην Κέρκυρα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου