Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Novartis: Ο Μανιαδάκης κατέθετε μέσα σε αυτοκίνητα

Συνεχίζεται η κατάθεση του Νίκου Μανιαδάκη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους κατέθετε στους εισαγγελείς διαφοράς.

Ακολουθεί απόσπασμα από την κατάθεση του κ. Μανιαδάκη:

  • Κώτσηρας: Ποιος σας καλούσε να καταθέσετε στο διαμέρισμα της Μιχαλακοπούλου;
  • Μανιαδάκης: Οι εισαγγελείς ειδοποιούσαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί μας ειδοποιούσαν από το τηλέφωνο που μας έδωσαν.
  • Κώτσηρας: Εκτός από το διαμέρισμα τη ΓΑΔΑ και την εισαγγελία βρισκόσασταν και αλλού;
  • Μανιαδακης: Κάποιες φορές συναντηθήκαμε και σε αυτοκίνητο με αστυνομικούς μόνο. Μας ειδοποιούσαν, βρισκόμασταν, μας έλεγαν κάτι και τέλος.
  • Κώτσηρας: Στις συναντήσεις με εισαγγελείς στη Μιχαλακοπούλου υπήρχαν γραμματείς;
  • Μανιαδακης: Όχι ποτέ. Ούτε αστυνομικοί
Παράλληλα ο κ. Μανιαδάκη εμμένει στα λεγόμενά του ότι οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες είναι η κ.Μαραγγέλη και ο κ.Δεστεμπασίδης. «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τους προστατευόμενους μάρτυρες κι αυτό γιατί τους έχω δει. Είναι η Μαραγγέλη και ο Δεστεμπασίδης. Η κ. Μαραγγελη δεν πληροί τις προϋποθέσεις να είναι προστατευόμενη μάρτυρας. Τον κ.Δεστεμπασίδη η NOVARTIS τον απέλυσε λίγο πριν ξεκινήσει η έρευνα. Δεν κατατάσσω τον Δεστεμπασιδη στους αξιόπιστους μάρτυρες καθώς έχει υπάρξει δική του υπόθεση εντός της εταιρείας. Πριν ενταχθώ στο πρόγραμμα προστασίας έψαξαν αν έχω τις προϋποθέσεις. Αν μπορώ να ενταχθώ ή όχι. Όφειλε η κ.Τουλουπάκη να πράξει το ίδιο και για τους άλλους μάρτυρες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιαδάκης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Με πίεζε να δώσω στοιχεία. Με ρωτούσαν αν ευσταθούν αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες για τον κ.Στουρνάρα, τον κ.Γεωργιάδη και τον κ.Σαμαρά. Εγώ τους έλεγα ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι ήταν παράνομες πράξεις γιατί δεν ήταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου