Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Κιλκίς: «Πήγαν 4 άτομα με τσεκούρια» - Τι λέει μάνα του 54χρονου, που σκότωσε τον επίδοξο ληστή

 Συγκλονίζει η μητέρα του κτηνοτρόφου που σκότωσε με καραμπίνα τον 45χρονο επίδοξο ληστή της μονάδας του, στις Μουριές του Κιλκίς, γύρω στις 10:00 το βράδυ της δευτέρας 20 Μαΐου.

Η γυναίκα, μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι ο 54χρονος γιος της πυροβόλησε, όταν οι επίδοξοι ληστές επιχείρησαν να σπάσουν την πόρτα με τσεκούρια στα χέρια. 

«Πήγανε τέσσερα άτομα, με τα τσεκούρια στο χέρι. Δεν ήξεραν ότι ο γιος μου κοιμάται στο μαντρί. Πήγαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα να κλέψουν. Όταν τους είδε ο γιος μου, εκείνοι φώναζαν. Είχε το όπλο μαζί του, γιατί είναι στην ερημιά. Νόμιζαν ότι τα λεφτά τα είχε στο μαντρί. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Κοιμόταν εκεί γιατί του έκλεβαν τα ζώα», είπε η μητέρα και πρόσθεσε:

«Με πήρε και μου είπε “Μάνα, σκότωσα άνθρωπο“. Πήρε την αστυνομία και τους είπε τι έγινε».

Πέπλο μυστηρίου

Αυτήν τη στιγμή πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να υπάρχει, σχετικά με το τι ήθελαν να αφαιρέσουν από τη μάντρα οι δράστες καθώς και το αν γνώριζαν ότι ο κτηνοτρόφος βρισκόταν μέσα στην επιχείρησή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος του 45χρονου θανόντα δούλευε στο παρελθόν στη μάντρα αλλά ο κτηνοτρόφος τον είχε απολύσει, με το επιχείρημα ότι είχε διαπιστώσει κλοπή.

Ο 45χρονος, που έχασε τη ζωή του, πήγε στην κτηνοτροφική μονάδα μαζί με 38χρονο συνεργό του αλλά και δύο ανήλικους, ηλικίας 15 και 16 ετών. Ο πρώτος είναι γιος του 38χρονου.

Μόλις ο 54χρονος κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε τη συμμορία των δραστών, έβαλε με κυνηγετική καραμπίνα κατά πάνω τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος, ο οποίος ήταν γεννημένος στη Γεωργία και έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν.

Μετά τον πυροβολισμό οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους. Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και ξεκίνησε αναζήτηση για τον εντοπισμό των δραστών. Οι τελευταίοι εντοπίστηκαν μετά από λίγο μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, όπου οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Ο 38χρονος, ο 15χρονος γιος του και ο 16χρονος φίλος του συνελήφθησαν, ενώ και οι τρεις είχαν ελληνικά διαβατήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου