Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

«Απασφάλισε» ο Ζαχαριάδης: «Ο Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ»-Επίθεση και στον Αντώναρο

 Εγώ δεν έχω ακούσει φράση «παγωτό να σκοτώνει» - Ο καθένας να περιοριστεί στο ρόλο του, συνέστησε - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με προγραφές είπε για τις δηλώσεις Οικονόμου και Αντώναρου που τάχθηκαν υπέρ της διαγραφής του Σπίρτζη και του Βασιλειάδη - Δείτε βίντεο

Λάβρος για τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκε ο πρώην Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, με φόντο τις σημερινές δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Ζαχαριάδης ανέφερε, εμφανώς ενοχλημένος, ότι «ο κύριος Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» εν αντιθέσει με τον ίδιο, αλλά ένας σύμβουλος επικοινωνίας με επαγγελματική σχέση.

«Από που και ως που», όπως είπε, τοποθετείται ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να προσθέσει πως «εγώ δεν έχω ακούσει φράση παγωτό να σκοτώνει». «Ο καθένας να οριστεί και να περιοριστεί» στο ρόλο του, συνέστησε ακόμη, ενώ «εξερράγη», όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των Θανάση Οικονόμου και Βαγγέλη Αντώναρου περί ενδεχόμενης διαγραφής των Χρήστου Σπίρτζη και Γιώργου Βασιλειάδη.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «ακατανόητες και βαθύτατα προσβλητικές» τις δηλώσεις αυτές και διερωτήθηκε: «είναι ο κ. Οικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Είναι ο κ. Αντώναρος στην Επιτροπή Δεοντολογίας;». «Θέλει μια προσοχή απέναντι στους ανθρώπους που βρήκε μέσα στο κόμμα» συνέχισε ο κ. Ζαχαριάδης, λέγοντας πως πρόκειται για «βαθύτατα προβληματική δήλωση» και κάλεσε τον κ. Οικονόμου να «ζητήσει συγγνώμη και να το διορθώσει». «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με προγραφές» παρατήρησε ακόμη ο κ. Ζαχαριάδης και συνέχισε, λέγοντας πως «που αποσκοπεί αυτό το κλίμα; Έχουμε κομματόμετρο;», διερωτήθηκε. Ειδικά για τον Βαγγέλη Αντώναρο, υποστήριξε πως εκείνος έφυγε από ένα κόμμα που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και ήρθε σε ένα κόμμα που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.

Στον αντίποδα, «αυτοί έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτό το κόμμα» εξήγησε για τους κυρίους Βασιλειάδη και Σπίρτζη, προσθέτοντας ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το παίζει δικαστής». «Ούτε ο Πρόεδρος έχει αυτό το δικαίωμα στο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης, περιγράφοντας πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν έχει πρόβλημα, μπορεί να πάει εκεί», όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου