Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ; Κουτσούμπας: Απατεωνίσκος και τυχοδιωκτάκος ο Κασσελάκης

 Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha και τον δημοσιογράφος Αντώνη Σρόιτερ.

Ο κ. Κουτσούμπας με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο Μπελογιάννη και την Παλαιστίνη, ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «απατεωνίσκος και τυχοδιωκτάκος»!

Ο γγ του ΚΚΕ υπενθύμισε παλαιότερες δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ αλλά και το γεγονός ότι κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις ΗΠΑ ετοιμαζόταν να συναντήσει το πιο αντιδραστικό εβραϊκό λόμπι. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με την προηγούμενη ηγεσία του, εμείς στο ΚΚΕ λέγαμε ότι δεν είχε καμία σχέση με τους αγώνες και τις αξίες της Αριστεράς» ανέφερε επίσης ο κ. Κουτσούμπας.
Δείτε τη συνέντευξή του

Ο γγ. του ΚΚΕ αναφερόμενος στις επικείμενες ευρωεκλογές ζήτησε την ενίσχυση του ΚΚΕ και κάλεσε τον λαό να δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση. «Μέσα σε έναν χρόνο έφερε πολλά αντιδραστικά νομοσχέδια...» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπογραμμίζοντας ότι ο ελληνικός λαός είδε ότι μόνο το ΚΚΕ κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στη Βουλή.

Υπογράμμισε πως με την ψήφο στο ΚΚΕ ο ελληνικός λαός θα αμφισβητήσει την πολιτική της ΕΕ, θα δώσει ένα μάθημα στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα καταδικάσει την δήθεν αντιπολίτευση των άλλων κομμάτων. Όπως εξήγησε, ο ελληνικός λαός είδε αντιπολίτευση, μέσα και έξω από την Βουλή, μόνο από το ΚΚΕ που ήταν σε όλους τους αγώνες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισήμανε πως το ΚΚΕ θέλει να είναι ισχυρό και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, στο ευρωκοινοβούλιο, και εκεί που ανατρέπονται στους δρόμους του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου