Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ!!!

 



 

 Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Kspin.gr@gmail.com

 Το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου 2018 σε ένα τσαντίρι που στήθηκε στην Λίμνη των Πρεσπών, υπογράφηκε από Έλληνες (;;;) πολιτικούς η παράδοση του Μακεδονισμού στους Σκοπιανούς. Ιστορία χιλιάδων ετών πάει περίπατο. Πρόκειται για μια τερατώδη ανωμαλία, μια κυνική διαστρέβλωση των θεσμών και της ιστορίας, και μια κατάχρηση εξουσίας από ανθρώπους που υποτίθεται ότι ψηφίστηκαν για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα του Έθνους. Ποτέ στην ιστορία του δεν πολεμήθηκε τόσο πολύ ο Ελληνισμός από ανθρώπους που έπρεπε να τον υπηρετούν, και όχι να τον αποδεκατίζουν. Έτσι υπογράφηκε το κουρελογράφημα των Πρεσπών, το οποίο όμως είναι άκυρο, διότι έρχεται σε αντίθεση με τους όρους της «Σύμβασης περί Δικαίου των Συνθηκών» της Βιέννης του 1969. Η εν λόγω Σύμβαση περιέχει όλες εκείνες τις παραμέτρους που καθιστούν μια Συνθήκη άκυρη ή έγκυρη και επί πλέον τους τρόπους προσβολής της.

Σύμφωνα με την «Σύμβαση περί Δικαίου των Συνθηκών» της Βιέννης του 1969, μία Συνθήκη για να είναι έγκυρη πρέπει να υπογραφεί από τους Αρχηγούς των κρατών.

Στην περίπτωση του κουρελογραφήματος των Πρεσπών εκτός των άλλων έχουμε μια καθαρή παρανομία. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε την Συμφωνία. Στην περίπτωση όμως των Σκοπίων ο Πρόεδρος  Γκιόργκε Ιβανόφ , χωρίς να κωλύεται, χωρίς να είναι ασθενής, χωρίς να έχει παραιτηθεί, κρατώντας την θέση του, δήλωσε ότι δεν θα υπογράψει την συμφωνία. Τελικά βρέθηκε η μεσοβέζικη λύση και το κουρελογράφημα των Πρεσπών υπογράφηκε από τον σκοπιανό Πρόεδρο της Βουλής. Αυτό όμως είναι καραμπινάτη παρανομία που αντίκειται στην «Σύμβαση περί Δικαίου των Συνθηκών» της Βιέννης του 1969  

Οποιαδήποτε στιγμή θέλει το έτερο συμβαλλόμενο μέρος να προσφύγει κατά της εγκυρότητας του κουρελογραφήματος των Πρεσπών μπορεί να το πράξει. Απλούστατα έχουμε εφεύρει τώρα εδώ, ένα αφήγημα ότι το κράτος έχει συνέχεια. Μα σαφώς και έχει συνέχεια το κράτος. Στην ευνομούμενη διεθνή κοινότητα τα κράτη οφείλουν να έχουν συνέχεια και να σέβονται όλες τις συμβάσεις, συνθήκες συμφωνίες που έχουν υπογράψει οι προκάτοχες κυβερνήσεις. Όταν είναι όμως νόμιμες. Συνέχεια στην παρανομία δεν έχει συνέχεια κανένα κράτος. Εδώ η Ελλάς συνεχίζει την παρανομία των προηγούμενων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου