Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΜΑΡΙΔΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑ ΒΑΓΓΕΛΑ😜😜Παραδόθηκε ύποπτος της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στου Ρέντη

Πάλι χθες ο Βαγγέλας στις δηλώσεις του για την πρόκριση της ομάδας του σε κάποιο Milko Cup μίλησε για «πόλεμο που δέχεται η ομάδα του από κυβέρνηση και ΕΠΟ» μπριζώνοντας τους ηλίθιους και προετοιμάζοντας τις δικαιολογίες επειδή θα χάσει το Πρωτάθλημα... γιατί το Πρωτάθλημα είναι η κάψα του άμα σε δηλώσεις για την πρόκριση στο Milko Cup αναφέρεται σε εσωτερικές διοργανώσεις]

Πρόκειται για 31χρονο με το προσωνύμιο «Καρχαρίας

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Σε βάρος του υπήρχε ενταλμα σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων στου Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου