Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Βίντεο: Όταν ο Βελόπουλος αποθέωνε τα παραμύθια του καταδικασμένου Αρτέμη Σώρρα για τα ομόλογα των 670 δισ. ευρώ που δωρίζει στο ελληνικό δημόσιο και έλεγε ότι έχουν «βασιμότητα»

 

Οι Λατίνοι έλεγαν ότι τα γραπτά μένουν… Ε, τότε δεν υπήρχαν τα βίντεο, διότι αν υπήρχαν θα έλεγαν ότι και τα πλάνα μένουν. Και μένουν ως αδιάψευστοι μάρτυρες της πραγματικότητας. Και καταγράφουν τα πάντα. Την αλήθεια μα και τα ψέμματα.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν εκατομμύρια παραδείγματα. Θέλετε ένα απ’ αυτά;

Τα πλάνα από βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο ο Κυριάκος Βελόπουλος όχι μόνο δέχεται τα μυθικά παραμύθια που έλεγε ο καταδικασμένος και φυλακισμένος Αρτέμης Σώρρας για τα περίφημα ομόλογια των 33 τρισ. ευρώ από τα οποία θα δώριζε στο ελληνικό δημόσιο 670 δισ. ευρώ για να πληρωθεί το ελληνικό δημόσιο χρέος.

Και μπορεί να λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά εδώ ένα βίντεο αποτυπώνει την αλήθεια και αξίζει όσο 670 δισ. ψέμματα.

Στα πλάνα Κυριάκος Βελόπουλος αποθεώνει την οικογένεια Σώρρα πριν από χρόνια, φαίνεται να δέχεται τα ψέμματα που έλεγε ο Αρτέμης Σώρρας και να λέει χωρίς περιστροφές ότι όλα αυτά έχουν «βασιμότητα»!

Μάλιστα αναρωτιέται αν η οικογένεια Σώρρα μπορεί να σώσει την Ελλάδα!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος λέει ανάμεσα στα άλλα στο βίντεο ντοκουμέντο:

«Ήρθε μια οικογένεια, η οικογένεια Σώρρα και δίνει στο ελληνικό δημόσιο ομόλογο αξίας 670 δισ. ευρώ. Το ακούσατε το νούμερο; 670 δισ. ευρώ. Σε αντίκρισμα χρυσού παρακαλώ.

Είναι μια ιστορία που την ψάχνω πάρα πολλές μέρες και θα πω το εξής: Έχει βασιμότητα. Η ιστορία έχει βασιμότητα πιστέψτε με.

Κάνω ερώτηση στη Βουλή γιατί το ποσό που λογίζεται από τα ομόλογα που έχει η οικογένεια Σώρρα και που έχει να κάνει με γαλλική τράπεζα και γερμανική Deutsche Bank είναι 33 τρισ. ευρώ σε αντίτιμο χρυσού. 33 τρισ. ευρώ συνέλληνες. Είναι τεράστιο το ποσό. Τεράστιο. Και δωρίζει στην Ελλάδα ένα ή δυο ομόλογα αξίας 670 δισ. ευρώ, ώστε το ελληνικό δημόσιο να διεκδικήσει τα χρήματα που χωρίζει η οικογένεια αυτή.

Ένας Σόρος λοιπόν, θέλει να μας ισοπεδώσει και μια οικογένεια Σώρρα λέτε να μας σώσει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου