Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Θα γνωρίσουμε εξωγήινους μέσα στα επόμενα 20 χρόνια»

Σύμφωνα με τον Ρώσο αστρονόμο Andrei Finkelstein


Η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με εξωγήινους πολιτισμούς μέσα στις επόμενες δυο δεκαετίες, σύμφωνα με κορυφαίο Ρώσο αστρονόμο. Ο καθηγητής Andrei Finkelstein υποστηρίζει πως .....
από τη στιγμή που το 10% των γνωστών πλανητών του γαλαξίας μας που περιστρέφονται γύρω από τον Ήλιο και μοιάζουν με τη Γη, διαθέτουν νερό, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν και ζωή.

Μιλώντας σε διεθνές συνέδριο σχετικό με την εξωγήινη μορφή στη Μόσχα, είπε: «Η γένεση της ζωής είναι τόσο αναπόφευκτη όσο και η δημιουργία των ατόμων… Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες και θα το ανακαλύψουμε μέσα στα επόμενα 20 χρόνια».


Και στην ερώτηση όμως για το πώς θα μοιάζουν, ο Finkelstein, είχε μια αποστομωτική θεωρία, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ακριβώς όπως οι άνθρωποι, δηλαδή με δυο χέρια, δυο πόδια και ένα κεφάλι. «Μπορεί να έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, αλλά ακόμα και εμείς διαφέρουμε σε αυτό».

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου