Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

 Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται.Όλη η ΕΛΛΑΔΑ κρέμεται στα @@@ του Ρομπόπουλου,του Κουρουπλή και στο @@ της Αράπογλου,στο αν ψηφίσουν τον ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΝΟΜΟ.
  Ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κανονικά οι ΜΙΣΟΙ τουλάχιστον έπρεπε ΗΔΗ να έχετε πάει και να έχετε πλακώσει στο ξύλο τον ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ.
  Ρε ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ,θα ΓΕΛΑΝΕ από τον τάφο τους ο ΜΕΤΑΞΑΣ ,ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και οι άλλοι οι  "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" που άκουγαν τον σφυγμό του λαού και τουλάχιστον κοίταζαν να μη του στερήσουν το ΨΩΜΑΚΙ του.
  Μωρή @@@ Δαμανάκη,εσύ που ούρλιαζες στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, σαν ΖΟΜΠΙ που ψάχνει το θύμα του μέσα στο σκοτάδι,τώρα τρως το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ σου και φοράς τα ΑΡΜΑΝΙ στις Βρυξέλες.
  Ότι και να φορέσεις όμως ,θα είσαι ένα ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΧΤΙΚΙΟ,και θα αντιπροσωπεύεις όλους εκείνους τους ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ συναδέλφους σου που μέσα σε 35 χρόνια καταστρέψατε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
  Όσο για σένα γιωργάκη πόσο ΚΑΛΥΤΕΡΗ θα ήταν η ΕΛΛΑΔΑ μας αν ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ αντί για  ΑΠΕΛΑΣΗ στην Αμερική ( τότε που κυνηγούσαν τον πατέρα σου οι ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΟΙ και αυτός είχε κρυφτεί μέσα στο πατάρι) , είχε κάνει μια ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ προς την ΕΛΛΑΔΑ.
 Μην έχετε αυταπάτες συμπατριώτες,το πολύ πολύ να ΜΗ ψηφίσουν΄ΕΝΑΣ-ΔΥΟ το νομοσχέδιο και να διαγραφούν.
  Χάνοντας όμως ένα -δυο βουλευτές κάθε φορά ο παπανδρέου,στο τέλος θα περάσει ΟΛΑ τα νομοσχέδια που θέλει,θα έχει τελειώσει το ΕΡΓΟ ΤΟΥ,θα την ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ και θα αφήσει τον ΣΑΜΑΡΑ πίσω του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου