Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ…!!!!

Αν απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά τα ερωτήματα θα τιναχθεί το σύστημα στον αέρα.. Τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. αποσιωπούν όλα αυτά για να μην προκαλέσουν τον Ελληνικό Λαό.Η δαπάνες για την συντήρηση των αλλοδαπών στη χώρα μας αγγίζει τα 5 δις ευρώ σε ετήσια βάση. Πόσοι έχουν μπει στη χώρα μας; Από ποιες χώρες έχουν έρθει; Πόσοι εργάζονται παράνομα; Που εργάζονται; Πόσοι εργάζονται νόμιμα; Πόσοι εργάζονται παράνομα; Τι ασθένειες έχουν μεταφέρει στη χώρα μας; Πόσα πληρώνουμε για περίθαλψη για αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια; Γιατί επιτρέψαμε την ανεξέλικτη είσοδο τους στην Ελλάδα; Πως επηρεάζεται ο πληθυσμός της Ελλάδας; Πως θα αλλοιωθεί ο κοινωνικός ιστός τα επόμενα χρόνια; Γιατί πολλοί αλβανικής καταγωγής αρχίζουν να φεύγουν; Πόσο συνάλλαγμα έχει διαφύγει από τη χώρα μας; Ποιες θέσεις εργασίας θα είχαν τα δικά μας παιδιά που είναι άνεργα και κατέχουν αυτοί; Ποιο είναι το επίπεδο αυτών που εισέρχονται στη χώρα μας; Πως θα επηρεαστεί θρησκευτικά ο λαός μας; Γιατί δεν αντιδρά η Εκκλησία;


Αν απαντηθούν ένα προς ένα όλα αυτά και πλήθος άλλα ερωτήματα θα τιναχθεί το σύστημα στον αέρα..

Η δαπάνες για την συντήρηση των αλλοδαπών στη χώρα μας αγγίζει τα 5 δις ευρώ σε ετήσια βάση
Τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. αποσιωπούν όλα αυτά για να μην προκαλέσουν τον Ελληνικό Λαό.
Αργά –αργά και σταθερά τα Μ.Μ.Ε. κοιμίζουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και μάλλον δεν θα προλάβει να ξυπνήσει γιατί θα είναι αργά..
Το παγκόσμιο σύστημα ενεργεί σ αυτή την φάση πολύ γρήγορα και δείχνει αδίστακτο και αποφασισμένο να «κάμψει» κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στον δρόμο του…
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…..
ΠΡΟΣΟΧΗ…!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…….


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ…ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ…!!!!



http://thoureios.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου