Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παραλίγο τραγωδία στο Διάστημα

Την τύχη με το μέρος του είχε χθες το μεσημέρι το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) όταν είδε ένα διαστημικό «σκουπίδι» να περνάει πολύ κοντά από τον Σταθμό. Οι έξι αστροναύτες είχαν ενημερωθεί για την «επίσκεψη» του επικίνδυνου αντικειμένου και βρίσκονταν σε επιφυλακή προκειμένου να ξεκινήσουν διαδικασία άμεσης εκκένωσης.
Ευτυχώς το αντικείμενο πέρασε 335 μέτρα μακριά τους, με το επικίνδυνο πέρασμα να πραγματοποιείται στις 12:08, ώρα Γκρίνουίτς (14:08, ώρα Ελλάδας).

«Το πλήρωμα είχε λάβει θέσεις κοντά στο ρωσικό διαστημόπλοιο Soyuz», ανέφερε ο Bill Gerstenmaier, αναπληρωτής διευθυντής για τις Διαστημικές Αποστολές της ΝΑΣΑ.

Εκτιμάται ότι υπάρχουν περίπου 300 χιλ. διαστημικά «σκουπίδια» μεγαλύτερα των 10 εκ., με τους επιστήμονες όμως να δηλώνουν ότι υπάρχουν ακόμη εκατομμύρια μικρότερα που δεν έχουν καταγραφεί. Τα διαστημικά «σκουπίδια» ταξιδεύουν με χιλιάδες χλμ./ώρα, αποτελώντας τεράστια απειλή για τις διαστημικές αποστολές.


http://tosokaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου