Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ....

Tύφλοι τα τ’ώτα τον τε νουν…..

Η Βουλή των Τοκογλύφων με τη βοήθεια των Μ.Ε.Μ.(Μονάδες Επιβολής Μεσοπρόθεσμου-νέα μονάδα του Υπουργείου Προστασίας Πιστωτών-απαρτίζεται από Αστυνομικούς (παρακρατικούς)και κουκουλοφόρους (παρακρατικούς) σήμερα πρόδωσε τη Χώρα και τον Ελληνικό Λαό…..Με εκβιασμούς και προκλήσεις….
Από την τετάρτη απογευματινή η χώρα είναι επισήμως υποτελής του Διεθνούς Κεφαλαίου…
Η Κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά στους Πιστωτές….Αυτή ήταν η εντολή που είχε από τον ελληνικό Λαό ισχυρίστηκε….Παρά το γεγονός ότι δεν μπήκε καν στο κόπο να τον ρωτήσει….Η πραγματική εντολή ήρθε από τα ανώτατα στρώματα του Διεθνούς Κεφαλαίου…Με αυτό συνομιλεί και μόνο….
Οι Βουλευτές και η Κυβέρνηση είναι επισήμως υπόλογοι για εσχάτη Προδοσία όταν η Δημοκρατία επανέλθει…Οι Δυνάμεις της Ανωμαλίας δεν θα υπερισχύσουν….


pikri-sokolata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου