Πολύ
το αποφεύγουν λόγω της έντονης οσμής, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να το
ξανασκεφτούν. Οι χημικές ουσίες που περιέχονται μέσα στο σκόρδο
φαίνεται ότι έχουν τη δυνατότητα να μας προστατεύουν εναντίον...
της ψηλής χοληστερόλης και της ψηλής πίεσης.Παράλληλα καταπολεμούν τα βακτηρίδια και τους μύκητες που προκαλούν μολύνσεις, μειώνουν την πηκτικότητα του αίματος και έχουν επιπρόσθετα δράσεις εναντίον του καρκίνου. Πρόσφατες έρευνες για το σκόρδο, έδειξαν ότι οι ευεργετικές του δράσεις υπάρχουν κυρίως όταν το σκόρδο τρώγεται ωμό, καθώς πολλά από τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά χάνονται με το μαγείρεμα.
της ψηλής χοληστερόλης και της ψηλής πίεσης.Παράλληλα καταπολεμούν τα βακτηρίδια και τους μύκητες που προκαλούν μολύνσεις, μειώνουν την πηκτικότητα του αίματος και έχουν επιπρόσθετα δράσεις εναντίον του καρκίνου. Πρόσφατες έρευνες για το σκόρδο, έδειξαν ότι οι ευεργετικές του δράσεις υπάρχουν κυρίως όταν το σκόρδο τρώγεται ωμό, καθώς πολλά από τα ευεργετικά του χαρακτηριστικά χάνονται με το μαγείρεμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου