Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μόσχα: Δεν έμεινε ούτε ένας ισλαμιστής στην Παλμύρα. Ελεύθερη η ελληνική πόλη της Συρίας. ΒΙΝΤΕΟ


Μόσχα: Δεν έμεινε ούτε ένας ισλαμιστής στην Παλμύρα
 
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα σε πανηγυρικούς τόνους πως οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν πλήρως από τους ισλαμιστές της Νέας Τάξης την ελληνική πόλη της Παλμύρας με την συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας....

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού ενημέρωσε τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση του συριακού Στρατού με την συνδρομή ρωσικών και συριακών μαχητικών αεροσκαφών η ISIS αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση.
Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η MKO Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πηγών στη Συρία, ανέφερε ότι το «Ισλαμικό Κράτος έχει αποσυρθεί πλήρως από την Παλμύρα».
«Όμως Σύροι στρατιώτες παραμένουν αναπτυγμένοι στα περίχωρα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αποναρκοθέτησης και δεν έχουν εισέλθει προς το παρόν στο σύνολο της πόλης» επισήμανε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος αποσύρθηκε από το αεροδρόμιο πλησίον της Παλμύρας.
Άλλη μία επιτυχία της Ρωσίας κατά των ισλαμιστών της Νέας Τάξης, η οποίες χρηματοδοτήθηκαν από την CIA, την Χίλαρι Κλίντον και άλλα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών.
Και που να μπουν στην μάχη κατά του ISIS οι ΗΠΑ του παλαιοταξίτη, Ντόναλντ Τραμπ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου