Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη συγγενής διάσημης Ελληνίδας μουσικοσυνθέτριας -Ηταν μέλος της σπείρας των «πορτοφολάδων»

Ανάμεσα στα 25 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν για σωρεία κλοπών πορτοφολιών πολιτών σε μέσα μαζικής μεταφοράς είναι και ένας συγγενής μιας από τις πιο γνωστές Ελληνίδες μουσικοσυνθέτριες.
Επίσης, έχει συλληφθεί ένας απότακτος αστυνομικός που είχε κατηγορηθεί για ιδιότυπες σχέσεις με νυχτερινά καταστήματα διασκέδασης, ο οποίος φέρεται να έπαιρνε από τη σπείρα τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και διαβατήρια των θυμάτων και στη συνέχεια τα πωλούσε στη μαύρη αγορά.
Ο συγγενής της μουσικοσυνθέτριας διατηρούσε και αποθήκη στην οποία βρέθηκε μεγάλος αριθμός αρχαίων αντικειμένων, τα οποία θα εξεταστούν από αρχαιολόγους. Η αστυνομική έρευνα ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις μήνες, με τη σπείρα (που απαρτίζεται κυρίως από αλλοδαπούς) να στοχοποιεί τα προσωπικά αντικείμενα επιβατικού κοινού.
Έχει συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος βιντεοληπτικού υλικού και συνομιλίες των δραστών. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κρησφύγετα με πλήθος κλοπιμαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου