Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πλαστογραφία Βαξεβάνη εξηγεί γιατί ο Κουρουμπλής έδωσε παράταση στο σαπιοκάραβο

[Διαβάστε στο τέλος την απάντησή του... με νέα λαθροχειρία]

Όπως αποκαλύφθηκε χθες το καράβι που βυθίστηκε και μόλυνε όλη την παραλία στην Αθήνα, είχε πάρει από το Υπ. Ναυτιλίας, δίμηνη παράταση ναυσιπλοΐας... Δείτε λοιπόν πως και γιατί πήραν την παράταση:

Δείτε τη φώτο που συνοδεύει ανάρτηση του Βαξεβάνη για την πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου “Αγία Ζώνη ΙΙ”...
πρόκειται για φώτο του ιδιοκτήτη και των στελεχών της εταιρίας


Δείτε τώρα και την ίδια φώτο από τη σελίδα της εταιρίας

Είδατε τη λαθροχειρία Βαξεβάνη; Προσέξατε ότι έσβησε από τη φώτο τον Μάνθο Γιουρτζόγλου που κανονίζει τα φορτία και στη θέση του έβαλε τη λογίστρια;

Για να καταλάβετε πόσο σημαντικός είναι ο τύπος: σε αυτόν καταλήγουν τα email της εταιρίας με το info... δηλ. τo info@agiazonine.gr



Αν αναρωτιέστε γιατί ο Βαξεβάνης ρίσκαρε την ξεφτίλα να κρύψει τον τύπο, η απάντηση είναι απλή: Ο τύπος είναι τρελό ΣΥΡΙΖΟσκυλο και όχι μόνο για την πάρτη του αλλά και δικτυωμένο αφού όχι μόνο ο Βαξεβάνης θέλει να κρύψει την παρουσία του στην εταιρία, αλλά του είχαν δώσει και εκπομπή στην ERTopen!!!

Διαβάστε τι έγραφε το ΣΥΡΙΖΟσκυλο για να καταλάβετε πως και γιατί ο Κουρουμπλής τους έδωσε δίμηνη παράταση για το σαπιοκάραβο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου