Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Όπου κυβέρνησε η αριστερά ο κόσμος δεινοπάθησε και είπε το ψωμί ψωμάκι.

Η αριστερά είναι μια απάτη, ένα ψέμα που χρησιμοποιούν διάφοροι πονηροί τυχοδιώκτες προκείμενου να αρπάξουν την εξουσία απ τον λαό και μετα να κυβερνήσουν δικτατορικα με την συμμορία τούς.
Κλασσικό παράδειγμα η περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, σκεφτείτε τι ψεματα ειπε, παραμύθια πουλησε, τι έταξε προεκλογικά στον καθε πικραμένο προκειμένου να τους ψηφίσει και τι έκανε μετα.Τα ακριβως αντίθετα και ολα αυτα προκειμένου να κυβερνήσει μια παρεα αλητοσυμμοριτών επιπεδου καρανικα.Αν η Ελλάδα δεν ηταν μελος της ΕΕ και τού ευρώ θα ειμασταν σήμερα σαν την Βενεζουέλα του Μαδουρο και ισως χειροτερα.Δεν είναι τυχαίο πως ο Μαδουρο χρηματοδότουσε προεκλογικα τον Συριζα ουτε είναι τυχαίο πως στην Βενεζουέλα ετρεξαν ολοι απ τον Τσίπρα ως την Δούρου για να ευχαριστήσουν και να προσκυνήσουν τον Μαδουρο μετα την ανάληψη της εξουσίας στην Ελλάδα.Αν η διακαιοσυνη το ψάξει θα βγαλει λαυράκια στο θεμα της κομματικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ απο τον Μαδουρο και την οργάνωση open society του George Soros

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου