Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΛ.ΑΣ: «Είχαν μπει παράνομα στη χώρα οι αλλοδαποί φονιάδες του Φιλοπάππου» - Ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν μπει... νόμιμα ε; Σιγά το νέο!!

ΕΛ.ΑΣ: «Είχαν μπει παράνομα στη χώρα οι αλλοδαποί φονιάδες του Φιλοπάππου» - Ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν μπει... νόμιμα;Η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωσή της ξετύλιξε το χρονικό της υπόθεσης της της δολοφονίας του 25χρονου Νικόλα Μουστάκα στον Λόφο του Φιλοπάππου, ενώ έδωσε και πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν των δραστών.  Εντύπωση όμως κάνει η δήθεν «αποκάλυψη» ότι ήταν αλλοδαποί, συγκεκριμένα δύο Πακιστανοί κι ένας Ιρακινός και ότι «είχαν μπει παράνομα στη χώρα»....
Συνολικά έχουν εισέλθει στην Ελλάδα παράνομα από το 2015 1,5 εκατ. αλλοδαποί!  Μόνο την τελευταία εβδομάδα η κυβέρνηση αποφάσισε να δεχθεί άλλους 2.000 παράνομους μετανάστες από την Γερμανία ενώ υπάρχουν άλλοι 18.000 στα νησιά του Αιγαίου και επιπλέον 35.000 σε διάφορες «δομές φιλοξενίας»!  Και κάπου 1 εκατ. που δεν ξέρει κανείς πότε και από πού μπήκαν. Ο ένας από τους τρεις είχε συλληφθεί για κλοπή και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου