Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ; ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ... ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ & Χ. ΞΗΡΟΥ
ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ....
                  ΑΘΗΝΑ ..... 2018
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο ΚΟΝΤΟΝΗ
ΘΕΜΑ: " ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΩΝ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ & Χ. ΞΗΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ"
κ. Υπουργέ....

Στις 3 Αυγούστου μετήχθησαν οι βαρυποινίτες τρομοκράτες Κουφοντίνας και Ξηρός μεταφέρθηκαν απο τις κλειστές φυλακές Κορυδαλλού στις Αγροτικές φυλακές Δομοκού, ευθύς αμέσως εκδηλώθηκαν αντιδράσεις απο όλα τα πολιτικά κόμματα, τους συγγενείς των θυμάτων που δολοφόνησαν οι πιο πάνω κρατούμενοι καθώς και απο την πρεσβεία των ΗΠΑ. Δικαιολογώντας την ενέργειά σας αυτή δηλώσατε τα εξής¨: «Η Φυλακή Κορυδαλλού, όπως έχει εξαγγείλει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, μετατρέπεται βήμα – βήμα σε κατάστημα κράτησης υποδίκων και προχωρά συνολικά η αναδιοργάνωσή της. Ισοβίτες δεν θα έχουν θέση σ’ αυτήν. Πολιτική του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η μεταγωγή όσο περισσότερων κρατουμένων είναι δυνατόν σε αγροτικές φυλακές.
Η συγκεκριμένη απόφαση μεταγωγής ελήφθη από την αρμόδια Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών και στηρίχθηκε στη συνδρομή όλων των προϋποθέσεων του νόμου. Συνεπώς καλό είναι να γνωρίζει κάθε όψιμα ενδιαφερόμενος ότι τηρήθηκε απολύτως η νομιμότητα.
Η μεταγωγή σε άλλη φυλακή δεν συνεπάγεται χαριστική μεταχείριση, μείωση της ποινής ή ημιελεύθερη διαβίωση. Η έκτιση της ποινής συνεχίζεται κανονικά. Άλλωστε, στις Αγροτικές φυλακές υπάρχει μεγάλος αριθμός ισοβιτών, χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα εξ αιτίας του λόγου αυτού."
Με βάση τα παραπάνω,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:
Πόσοι καταδικασμένοι με ποινές ισοβίου καθείρξεως και απο πότε έχουν μεταχθεί 
απο φυλακές κλειστού τύπου
σε αγροτικές φυλακές;
ΠΟΙΑ η διαφορά της έκτισης ποινής στις κανονικές
φυλακές και των Αγροτικών φυλακών;
Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου