Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ - ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Εκατομμύρια νέοι υγιείς άνδρες διέσχισαν παράνομα τα ευρωπαϊκά σύνορα, με τη βοήθεια ισραηλινής ΜΚΟ (που χρηματοδοτήθηκε από την ισραηλινή κυβέρνηση), εγκαταστάθηκαν στις πόλεις μας, έλαβαν δωρεάν στέγαση, δωρεάν φαγητό, δωρεάν χρήματα και ελεύθερη πρόσβαση σε όλα όσα οι πρόγονοί μας και εμείς χτίσαμε....

Kανένας από αυτούς δεν είναι ένας πρόσφυγας που εγκαταλείπει τον πόλεμο.
Οι περισσότεροι προέρχονται από τη Νότια Ασία (Πακιστάν, Μπαγκλαντές), την Αφρική (Κονγκό, Σομαλία), τη Νότια Αμερική (Βενεζουέλα, Χιλή), την Τζαμάικα, την Κούβα και την Caribic.
Ακόμα και μετανάστες από την καραϊβική φτάνουν στην Ελλάδα. Στην Σάμο και στην Μυτιλήνη το 2016 από τους 800 μετανάστες που έφτασαν μόνο 40 ήταν από την Συρία. Άρα λοιπόν μόνο 4,8 %. Ούτε καν 5% το υπόλοιπο ποσοστό το 95 % από πού μας έρχονται ???
Σύμφωνα με το CNN προέρχονται από το Κονγκό , από την Αλγερία , Αφγανιστάν, Ιράκ , Καμερούν Αφρική , Μαρόκο , Πακιστάν Ιράν , Παλαιστίνη και από όπου αλλού μπορεί να φανταστεί κανείς , πάντως δεν είναι Σύριοι πρόσφυγες .
Φτάνουν λοιπόν με τα φουσκωτά τους στα νησιά μας και ποιοι τους καλωσορίζουν εκεί, οι ισραηλινές ΜΚΟ από το Ισραήλ παρακαλώ.
Και που είναι όλοι αυτοί σήμερα , στην Γερμανία, Σουηδία, Δανία και στην Ευρώπη γενικά παντού.
PROOF: There are NO Refugees in Europe (2018)
Διαβάστε το προφητικό βιβλίο του διάσημου δημοσιογράφου Udo Ulfkotte με τίτλο «Ο πόλεμος μέσα στις πόλεις». Για αυτό το θέμα έγραψε για όλα αναλυτικά πριν από 15 χρόνια. Κάποιοι γνώριζαν από τότε ήδη τα σχέδια Καλλέργη, την εισβολή του Ισλάμ κλπ. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte φυσικά πέθανε ξαφνικά στις 13 Ιανουαρίου 2017 από ‘‘καρδιακή προσβολή’’ μόλις 56 χρόνων.
Υπ. Εσωτερικών Τουρκίας: Θα γεμίσουμε τα ελληνικά νησιά με μετανάστες
Holidays in Spain (2018)
Refugee Crisis Documentary (2018)
Δεν παραδίνω στους λαθρο την Ιταλία, θα ελέγχονται παντού: στα τζαμιά τους, στις δραστηριότητες τους, ΠΑΝΤΟΥ Matteo Salvini)
I will not give you Italy (Matteo Salvini)
350 παράνομοι μετανάστες έχουν καταστρέψει με την κυριολεξία ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Ιταλία
Leftists Lure Migrants Back To Calais | Migrant Crime | No Borders | France
Το χάος στην Γερμανία: σεξουαλική παρενόχληση των κοριτσιών και γυναικών προχωράει. Την Κυριακή το βράδυ στο Magdeburg ένας «άνθρωπος» συνελήφθη από την αστυνομία, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά δύο κορίτσια.
Μετά την γρήγορη άφιξη της αστυνομίας o «άνθρωπος» χτυπάει επιθετικά τους αστυνομικούς , και προσπάθησε να τους στραγγαλίσει παρά τη χρήση του λοστού και του σπρέι πιπεριού- έως ότου ένας 35χρονος περαστικός μπορεί τελικά να τον δαμάσει.
350 illegal migrants have demolished a 5-star hotel
Δείτε τους υποκριτές με τις δηλώσεις με μεταναστών στην χώρα τους. Και στην χώρα μας δουλεύουν για τα δικά τους ΜΚΟ και βοηθάνε να έρχονται και να ταχτοποιούνται οι ‘μετανάστες’ στα δικά μας σπίτια, από τα οποία πολύ γρήγορα θα σας βγάλουν.
The Hypocrisy of our Greatest Ally (2018 Documentary)
Refugee Crisis Escalates in Europe as Some Countries Fight Back
Why Europe Is Doomed By 2020
Η δαιμονική Ατζέντα του ΣΩΡΟΣ (Νέα Παγκόσμια Τάξη)
EVIL Agenda of SOROS (New World Order)
New World vs One World Order | Dystopian Future of Humanity ▶️
Must See! Crazy European Immigration Crisis
Να ποιοι ήταν πραγματικοί μετανάστες
Ελληνες Μετανάστες στην Γερμανία ~ Γκάσταρμπαιτερ ~ Gastarbeiter
Τι πραγματικά συμβαίνει στην Ευρώπη;
The Truth About Migrants (2018)
Θυμάστε
Ελλάδα: Το χάος στην Κω, καθώς οι προσπάθειες μετακίνησης των μεταναστών
Greece: Chaos in Kos as attempts to relocate migrants hits rocks
Chaos as migrants overpower police at Greek/FYR Macedonia border – no comment
Στάζουν μίσος κατά της χώρας μας oι Τούρκοι «Θα τους γεμίσουμε με μετανάστες
In Chemnitz geht das Volk auf die Straße nach Mord an Deutschen 26.08.2018
Chemnitz: Nach Mord an 2 Deutschen wird Polizei rabiat gg Bürger
Spontane Protest Demo in Chemnitz nach Mord an Deutschen
Chemnitz – Polizei und Demonstranten geraden aneinander
Γερμανία: Η σημερινή εμφάνιση μιας Γερμανίδας Σοσιαλδημοκρατικής γυναίκας! Η τρέλα συνεχίζεται … και ο ισλαμισμός δεν έγινε ποτέ.
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1033689474147000321
Γερμανία: η ειδοποίηση θανάτου για τον Γερμανό γιατρό, που σφαγιάστηκε στο Offenburg από 26χρονη παράνομη Σομαλίδα με μαχαίρι μπροστά από την 10χρονη κόρη του γιατρού. Η Σομαλίδα είχε προηγουμένως κάνει διάφορες πράξεις βίας, αλλά θα μπορούσε ακόμα να μείνει!
🆘‼😔🕯 : the obituary notice for the German doctor, who was slaughtered in by a 26-year-old illegal Somali with a knife in front of the doctor's 10-year-old daughter. The scum had previously done several acts of violence, but could still stay!
Έτσι στο NottingHill τα πάντα είναι όπως συνήθως, τα πάντα πιο ήσυχα και δεν υπάρχουν ειδικά γεγονότα.
Ισπανία: Η εισβολή τρέχει στην πλήρη ταλάντευση! Στη συσκευασμένη παραλία με παραθεριστές στην ισπανική ακτή, ένα άλλο σκάφος προσγειώθηκε με δεκάδες παράνομους μετανάστες, οι οποίοι έφυγαν αμέσως στο εσωτερικό. Και αυτό είναι μονο η αρχή, θα έρθουν πολύ περισσότεροι ακομα !
🆘‼😱🔥 : The invasion is running into the full swing! On the packed beach with holidaymakers on the Spanish coast, another boat landed with dozens of illegal migrants, who fled immediately into the interior. And that is far from the end, it will come a lot more of those!
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:52
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:52
Ευρώπη: Η αστυνομία των Τσέχων και των Σλοβάκων ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τους μάγκες που δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται και να σέβονται. Σύντομη διαδικασία!
Πατριώτες της Γερμανίας βγήκαν στους δρόμους και φωνάζουν «εμείς είμαστε ο λαός.»
🆘‼⚔🇩🇪 : young upstanding German citizens and patriots marched on Sunday after a 35-year-old German was slaughtered at the city festival, loudly through to demonstrate their resistance to the migrant violence. They shout, "We are the people".
Ισπανία: Η «Συμμαχία των Πολιτισμών» στην πλήρη πολιτιστική έκσταση τους στην Barcelona. Οι συνηθισμένοι ύποπτοι αγωνίζονται με σπαθιά και μακριές μαχαίρια με το φως της ημέρας στον ανοιχτό δρόμο. Η καθημερινή μάντρα στην Ευρώπη: ληστεία, δολοφονία, ανθρωποκτονία & βιασμός. Χάρη στην ανόητη πολιτική!
Fighting in the street with swords
Ισπανία: μια άλλη ληστεία με ακραία βία κατά ενός ηλικιωμένου και αβοήθητοι Ισπανών συνταξιούχων στην Καταλονία
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1034041081200103424
Η αστυνομία προσπαθεί να πιάσει έναν Αφρικανό ο οποίος όμως τους ξεφεύγει , πλέον καθημερινότητα στην Γερμανία και γενικά στην Ευρώπη η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.
Zwei Polizisten sind mit der Verhaftung eines Afrikaners völlig überfordert
Όταν στη χώρα τους φέρονται έτσι όπως στο παρακάτω βίντεο που είναι στο Johannesburg της Αφρικής πως θα φερθούνε αύριο στην χώρα μας????????
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1033746850459930624

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου