Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

"Περίγελος του Καμμένου... χωρίς τσίπα" - Τα απίστευτα tweets της Παπακώστα για τον Τσίπρα που η ίδια θέλει να ξεχάσει!

Αποτέλεσμα εικόνας για Περίγελος του Καμμένου... χωρίς τσίπα - Τα απίστευτα tweets της Παπακώστα για τον Τσίπρα που η ίδια θέλει να ξεχάσει!Η υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, στην νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει προκαλέσει σάλο στα social media. Οι χρήστες του twitter, δεν ξεχνούν, φυσικά το παρελθόν της διαγραφείσας από την Νέα Δημοκρατία βουλευτή, ούτε τα tweets φωτιά που είχε γράψει κατά του Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε μεριά tweets της που σίγουρα θα θέλει πλέον, να διαγράψει:...

Δείτε και τα σχόλια των χρηστών στο twitter:
Χειρότερα από την υπουργοποίηση της (πρ. Υφυπουργού Υγείας του αλλου «αντιμνημονιακού» - του Σαμαρά) είναι τα ονόματα προθύμων «κεντροαριστερών», που εκλιπαρούν έστω και για λίγους μήνες εξουσίας μιας επικίνδυνης κυβέρνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου